Temel Karamollaoğlu'ndan Trump'ın Skandal Açıklamalarına Tepki: Küstahça...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden ABD Başkanı Trump'ın sözlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Temel Karamollaoğlu'ndan Trump'ın Skandal Açıklamalarına Tepki: Küstahça...

Saadet Partisi Liderinden Trump Tepkisi : Küstahça Sözler...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD Başkanı Trump'ın sosyal medya hesabı üzerinden YPG'lileri kast ederek 'Türkiye kürtlere yönelik herhangi bir saldırı düzenlerse bunun ekonomik bedeli ağır olur' şeklindeki açıklamalarına tepki gösterdi. Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili bir açıklama yayımlayan Karamollaoğlu, ABD ile ittifak olunamayacağına yönelik daha önce dile getirdikleri sözlerin hakikatinin ortaya konduğunu, iktidar partisinin Türkiye'nin bağımsızlığını her ortamda dile getirmesi gerektiğini söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Trump’ın küstahça sarf ettiği cümleler ABD ile stratejik ortak olunmaz sözümüzün hakikatini gösteriyor. ABD, Türkiye ile stratejik müttefik olmaz kendi menfaatlerine hizmet edildiğinde dostmuş gibi davranır. İktidar Türkiye'nin bağımsızlığını her ortamda dile getirmek zorundadır." dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA