TBMM'de Kavga Çıktı: Küfür Edip..

Son dakika haberi: TBMM 'de milletvekilleri arasında kavga çıktı. Tank palet fabrikası üzerine çıkan tartışmada vekiller bir birilerine küfür etti.

TBMM'de Kavga Çıktı: Küfür Edip..

Son dakika : TBMM 'de büyük kavga.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu 'nda AK Parti ile CHP arasında Tank Palet Fabrikası tartışması çıtkı. 2020 Bütçe görüşmeleri devam ederken başlayan tartışmada CHP'li ve AK Partili vekiller arasında  oldukça hararetli bir tartışma çıktı.

Çıkan tartışmada Milletvekilleri bir birilerine küfür etti. MEclis Başkanı ise oturuma ara vermek zorunda kaldı.

TANK PALET FABRİKASI

Bütçe görüşmelerinin devam ettiği TBMM 'de bugün Milli Savunma Bakanlığı 'nın 2020 yılı bütçesi görüşüldü. MSB bütçesi görüşüldüğü sırada ise tank palet fabrikası tartışması başladı.  Tank Palet Fabrikası 'nın özelleştirilmesi meselesi ile ilgili CHP sert açıklamalarda bulundu. 

CHP 'li Milletvekili Süleyman Bülbül, "Bu milletin dişinden, tırnağından çocukların rızkından bağışlarıyla toplanan Tank Palet Fabrikası'nı Katarlılara peşkeş çektiler" dedi. Bu sözlere AK Parti sıralarından tepki geldi ve tartışma kısa sürede büyüdü. 

SİZDEN KORKAN NAMERT OLSUN

CHP 'li Bülbül 'ün sözleri sonrası AK Partili Bülent Turan söz aldı ve  şunları söyledi:

"Koç grubu alsaydı ağzınızı bile açmayacaktınız. En güzel rakamı veren şirket ihaleyi kazandı"dedi. Turan bu açıklamaları yaparken CHP sırasından tepkiler geldi. Turan, "Sizden korkan namert olsun"

KÜFÜRLER HAVADA UÇUŞTU

Bu sözlere CHP kanadından sert tepki geldi ve iki grup arasındaki tartışma daha da büyüdü.  Vekiller bir birilerinin üstüne yürüdü ve küfürler  etti. 

EŞEK GİBİ...

AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç , tartışma devam ederken, "Eşek gibi anırıyorsunuz" sözlerini söylediği  iddia edildi. Bunun üzerine CHP milletvekilleri yerlerinden kalktı. AK Parti milletvekillerini yerlerinden kalkmaları üzerine gerginlik tırmandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA
Kaynak: Memurlar. net