Son Dakika: Kabine Toplantısı Başladı: İşte Toplantının Bitme ve Açıklama Saati (Okullar, Sokağa Çıkma ve Seyahat Yasağı)

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında kabine toplantısı başladı. Korona gündemi ile toplanan kabinede yeni kararlar alınması bekleniyor.

Son Dakika: Kabine Toplantısı Başladı: İşte Toplantının Bitme ve Açıklama Saati (Okullar, Sokağa Çıkma ve Seyahat Yasağı)

Son dakika haberi: Kabine toplantısı başladı.

Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Kabine Toplantısı yapılacağı açıklandı. Az önce gelen bilgide kabine toplantısının başladığına yer verildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanan kabinede gündem koronavirüs kısıtlamaları olacak. Son günlerde akıllardaki soru, yaşanan vaka artışı sonrası yeni bir kısıtlama gelir mi  sorusu oldu. Bu konuda Türkiye Gazetesi kulis bilgisi paylaştı ve hastanelerdeki hasta yükünün az olduğu, mutasyonlu virüse yakalanan vatandaşların hastalığı evde atlattığı gerekçesiyle yeni kısıtlama getirilmesinin düşünülmediğini bildirdi.

SEYAHAT KISITLAMASI İÇİN KRİTER BELLİ OLDU

Bilim Kurulu'nun sarı ve mavi renkli iller dışındaki illere seyahat kısıtlaması getirilmesini talep ettiği , ancak bunun şimdi düşünülmediği bildirildi. Vaka sayısının 20 binin üzerine çıkması durumunda bu seçeneğin gündeme geleceği aktarıldı.

KABİNE SAAT KAÇTA BİTECEK?

Az önce başlayan kabine toplantısı-nın 2,5 saat sürmesi ve saat 19.00'da sona ermesi bekleniyor. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan kameralar karşısına geçecek ve kararları açıklayacak. Açıklama geldiğinde haberdar olmak için aşağıdaki linklerden uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN