Melih Gökçek'ten Arınç'ın 'Parsel Parsel Sattı' Sözlerine Açıklama

Ankara'nın eski Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı TV programında Bülent Arınç'ın bundan 6 yıl önce söylediği parsel parsel sattı sözlerine yanıt verdi.

Melih Gökçek'ten Arınç'ın 'Parsel Parsel Sattı' Sözlerine Açıklama

Son dakika : Gökçek'ten Arınç açıklaması.

Haber Global adlı televizyon kanalında Buket Aydın'ın Koltuk programındaki konuğu bu hafta Melih Gökçek'ti. 

Ankara'nın görevden alınan eski Belediye Başkanı Melih Gökçek'i FETÖ'ye arsa tahsis ettiğine yönelik Bülent Arınç'ın ithamları yıllardır konuşuluyor. Bu soru canlı yayında gündeme geldi. 

Arınç ile ilgili konuşan Gökçek, "Bülent Arınç benim açıkladığım detaylardan sonra ezildi. Ve sonrası iftiralar attı. Kendi söylediği lafı kendi yedi. Ben hiçbir zaman bedavadan FETÖ'cülere bir arsa tahsis etmedim. Bülent Arınç kendi adına konuşan biri değildir." ifadelerini kullandı.

"CİDDİYE ALMIYORUM"

Arınç hakkındaki sözlerini sürdüren Gökçek, "Bunun acısı Hukuk Fakultesinden geliyor. Ben onu o zamanlar desteklemedim diye. Ben Bülent Arınç'ı ciddiye almıyorum artık." dedi.

ANKAPARK VE MANSUR YAVAŞ AÇIKLAMASI

Mansur Yavaş hakkında da açıklama yapan Gökçek, "Ben yurtdışına gitmem kolay kolay. Bu ANKAPARK için çok sayıda ülkeyi dolaştım. Son teknoloji olması için. Dünyanın en büyük dinozor parkı da burada olsun istedim. Buradaki olay Mansur Yavaş'ın algı yönetimi. 330 tane dinozor, örtüleri dahil 4 milyon 200 bin lira. Buna 750 milyon dolar diyorlar." dedi.

ARINÇ NE DEMİŞTİ?

2015 yılında basın açıklaması yapan o dönemin Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, şunları söylemişti:

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA