Mehmet Şimşek’in Bakanlığa Getirileceği İddialarına Yakın İsimden Açıklama Geldi

Gündemi meşgul eden Mehmet Şimşek iddialarına danışmanından açıklama geldi. Eski Bakan Şimşek’e yakın isim açıklama yaptı.

Mehmet Şimşek’in Bakanlığa Getirileceği İddialarına Yakın İsimden Açıklama Geldi

Gündemi meşgul eden Hazine ve Maliye Bakanlığına Mehmet Şimşek’in getirileceği iddiaları ile ilgili bir açıklama geldi. Bakan Nureddin Nebati’nin yerine getirileceği söylentileri boşa çıktı. Cumhuriyet Gazetesinin haberine göre Mehmet Şimşek'e yakın isimler, Cumhuriyet'e söz konusu iddialar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Şimşek'e yakın bir kaynak şunları söyledi:

"Bunlar tamamen dedikodudan ibaret. Mehmet Bey, Doha, Londra, New York ve Paris merkezli uluslararası fon ve yatırım bankalarını yönetiyor. Dolayısıyla çok yoğun, gündeminde siyaset yok."

"Mehmet Şimşek'in bakanlık teklifine cevabı ne olur" sorumuza ise kesin bir dille yanıt verildi. Şimşek'e yakın isim; "Bakanın zaten kendi işleri var. Dedikodu kelimesi burada çok önemli çünkü birileri sürekli bir şeyler uyduruyor. Kendi programı zaten yeterince dolu" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Erdal Sağlam, dün katıldığı bir programda önemli iddialarda bulunarak şunları söylemişti:

"Bayağı bir telaş var Hazine Bakanı'nda. Hesaplar da onu gösteriyor. İki gündür bir laf dolaşıyor. Nureddin Nebati'nin gidip Mehmet Şimşek'in geleceği söyleniyor... Mehmet Şimşek istemiyor ama zorluyorlar bakan olması için yorumları da var."

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /