Mehmet Özhaseki: Fetö'ye hassas ve duygusal olduğumuz için Yardımlar Ettik

Son dakika haberi: AK Parti 'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki 'den flaş açıklama. 

Mehmet Özhaseki: Fetö'ye hassas ve duygusal olduğumuz için Yardımlar Ettik

Katıldığı programda konuan Özhaseki, son birkaç yıl içinde Türkiye’nin başına çorap örmek isteyenlerin ve ülkeyi parçalayıp bölmek isteyenlerin tüm oyunlarının açığa çıktığını ifade eden Özhaseki, sözlerine şöyle devam etti:

“40-50 yıldır bu ülkede ‘PKK’ diye bir tehdit vardı; ama 3-4 sene önce çukur kazarak öz yönetim ilan edip bağımsızlık ilan etmeye kalktılar. ‘Öz yönetim’ kibar bir ad, dertleri ayrı. Bu ülkeyi bölmek istiyorlar. Çukurların arkasına çekildiler, ‘Buraya Türkiye Cumhuriyeti giremez’ dediler ve paçavralarını bayrak diye çektiler. Sonra yavrularımıza pusu kurup, o aslanlarımızı şehit edip kalleşçe bu işlerin peşinde oldular. Bin yıldır beraber olduğumuz, bir olduğumuz insanları kandırarak orada büyük bir kötülüğe kapı açtılar."

HASSAS VE DUYGUSAL OLDUĞUMUZ İÇİN FETÖ'YE YARDIMLAR ETTİK

Hassas ve duygusal oldukları için FETÖ'ye yardımlar ettiklerini söyleyen Özhaseki açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

İkinci bir bela da FETÖ belası. ‘Biz müslüman insanız’ dediler. ‘Öğrencilerinizi verin yetiştirelim’ dediler. ‘Biz hizmet eriyiz’ dediler. ‘Bakın yurt dışında ne güzel okullar açtık’ dediler. ‘O okullarda Türkiye’ye dost insanlar yetiştiriyoruz’ dediler. Birçoğumuz da tabi ki böyle konularda hassasız ve duygusal olduğumuz için de bunlara yardımlar ettik vs… Şükürler olsun belediye başkanlığımda bunlara ne 1 metre arsa verdim ne de her hangi bir şekilde yardım ettim. Ama birçok insan bunlara saf ve samimi bir şekilde uydu ve yardım etti. Ama bunların gerçek yüzü aslında 2013’ün sonunda ortaya çıkmaya başladı. Ama 15 Temmuz gecesi bu lanet adamların yüzü bir kez daha belli oldu. Orada masum insanların üzerine bomba atmaktan çekinmediler. Bunu kendine ‘insan’ diyenin yapması mümkün değil.”

Kamubulteni.com  | Ankara