Mazbatası Verilmeyen Maçoğlu'ndan İlk Açıklama Geldi (Mazbata Ne Demek?)

Tunceli Belediyesini kazanan TKP 'li Başkan Fatih Mehmet Maçoğlu 'na mazbatası verilmedi. Mazbatası hala verilmeyen Maçoğlu 'ndan ilk açıklama geldi. Peki Mazbata nedir?

Mazbatası Verilmeyen Maçoğlu'ndan İlk Açıklama Geldi (Mazbata Ne Demek?)

Flaş: Maçoğlu 'na mazbatası verilmedi.

Son dakika haberi: Tunceli 'de , kesin olmayan sonuçlara göre seçimlerden zaferle ayrılan TKP 'li Fatih Mehmet Maçoğlu 'na mazbatasının verilmediği belirtildi. Sol ’da yer alan habere göre, Tunceli’de TKP listelerinden girdiği yerel seçimleri kazanan ve belediye başkanı seçilen Fatih Mehmet Maçoğlu, bugün mazbatasını alarak göreve başlayacaktı.

Söz konusu haberde YSK 'nın , Çarşamba gününe kadar yoğunluk bahane edilerek görevin devredilmesini ertelenirken, bugün yapılacak mazbata teslimi de hiçbir gerekçe gösterilmeden ertelendi.

GÜVENLİK GEREKÇELERİ

Mazbatanın verilmemesi tepki çekerken , bugün yeni bir açıklama geldi ve mazbatanın güvenlik gerekçesiyle verilmeyeceği, mazbatanın verilmesinin ertelendiğine yer verildi. Söz konusu erteleme sonrası Maçoğlu ve belediye maclis üyeleri , bölgede bulunan seçim kuruluna gitti ve bir görüşme gerçekleştirdi. Söz konusu görüşmede heyete ‘söylenemeyecek güvenlik gerekçesiyle mazbatanın verilemeyeceği’ şeklinde cevap verildi.

İŞTE FATİH MEHMET MAÇAOĞLU ’NDAN İLK AÇIKLAMA

MAZBATA NEDİR?