İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den İttifak Açıklaması: Herhangi Bir Sorun Yok

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den ittifak, seçim güvenliği ve İzmir adaylarıyla ilgili önemli açıklamalar.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den İttifak Açıklaması: Herhangi Bir Sorun Yok

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, CHP ile 31 Mart yerel seçimlerinde yapılacak iş birliğine ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İkili görüşmelerde pek çok ilde anlaşmaya varıldığını söyleyen İYİ Parti Lideri, İzmir'de ilçe paylaşımı konusunda da herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

Başkent Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret edip burada sanayicilerle bir araya gelen Akşener, Türkiye'nin ara eleman konusunda sıkıntı çektiğini söyledi. Sanayicilerin yerel seçimle ilgili sorularına da yanıt veren İYİ Parti Lideri, CHP ile İşbirlik neticesinde aday gösterilen Mansur Yavaş'ın Ankara'yı kazanacağına inandığını, sanayicilerin önerileri olursa bunları Mansur Yavaş'a iletebileceğini söyledi.

CHP ile işbirliği konusuna ilişkin de soruları yanıtlayan İYİ Parti lideri, "Pek çok ilde sağlandı. Onlar da ilan edilecek, biz adaylar üzerinde konuşmuyoruz, il ve ilçe... İzmir'de herhangi bir ilçe paylaşımı konusunda sorun yok." dedi. Akşener, hayalet seçmen iddialarıyla ilgili 'Onları takip edeceğiz' dedi. Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kamu bülteni mobil uygulamasını indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın. Kamu Bülteni Uygulamasını indirmek için TIKLA.