İYİ Parti'de 7 Belediye Başkanı Adayı Daha Belli Oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM'de düzenlenen grup toplantısında 7 ilin daha belediye başkanı adayını kamuoyuna duyurdu.

İYİ Parti'de 7 Belediye Başkanı Adayı Daha Belli Oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin 7 Belediye Başkanı adayını daha açıkladı.

TBMM 'de grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündeme ilişkin konuları değerlendirdi ve önemli ifadeler kullandı:

Akşener'in konuşması şu şekilde;

"Aziz milletim geçtiğimiz hafta yine şehitler verdik. Ruhları şad olsun milletimizin başı sağolsun. İktidar ülkeyi öyle bir yönetiyor ki bırakın geleceği konuşmayı. 2018’e nereden başladı neler yaşadık ve nereye geldik.Geçen yılın en önemli siyasi olayı 24 haziran seçimiydi milletimizin idaresi mührünü vurdu ve biz de Meclis'te yerimizi aldık iyi ki varsınız cesur insanlar iyiki varsınız."

YENİ SİSTEMDE KRİZ OLMAYACAK DEDİLER

"Biz ömrümüz boyunca hakikatı haykırdık Allah ömür verdiği sürece de haykırmaya devam edeceğiz..Yeni sistemde kriz olmayacak dediler. Türkiye uçacak dediler. Bütün kararları bir kişinin aldığı yargının tek bir beşere bağlandığı sistemi Türkiye'nin bekası olarak anlattılar. Sonuç tam tersi oldu. İYİ Parti olarak haklı çıktık maalesef haklı çıkmasaydık. Hiçbir şey ve hiç kimse hakikatten daha büyük değil.

ASHAP SURESİ

Ashab Suresinde Tevbe süresinde bize elbette bize tek bir şey hatırlatılır. Elbet de her şeyi hakikıtıyla bilen sadece Allah'tır. Biz ilk günden beri bunları haykırdık. Ülkemiz her şeyi, en iyi bildiklerini zannedip yoldan çıktıkları için de sadece kendilerini düşünüyorlar.

KRİZ İÇİN TEDBİR YOK

2018 yoldan çıkmış bir zihniyetin hataları yüzünden yanlışlarla dolu bir yıl oldu. Milletin cebine giren üç-beş kuruş da eriyip gitti. İşsizlik rekor kırıyor, ekonomimiz yerinde bile sayamıyor. Krizi durdurmak için ciddi bir tedbir de yok. Ekonomiyi yürüten Damat efendiler atlattık diyorlar ama çarşıya pazara çıktığımızda durum böyle değil.

16 YIL SONRA ENFLASYON 20'NİN ÜZERİNE ÇIKTI

16 yıl aradan sonra enflasyon yine yüzde 20’lerin üzerine çıktı. Krizi durdurmak için ne yazıkki bir önlem alınmadı. Ekonomiyi yöneten Damat efendiler “ekonomiyi atlattık” diyor ama pazara çıkınca bunun böyle olmadığını görüyoruz. Emekliye bir huzur yok, çalışanlar mutsuz, esnaf siftahsız. Damat ekonomiden zerre kadar anlamıyor. O Damat efendi gelsin de ekonomiyi milletten öğrensin. Ama Damat efendi iddialı yok efendim atlattık yok efendim tutturduk. Sen neyi tutturuyorsun efendi."

BELEDİYE BAŞKANI ADAYLARI

Akşener 'in bugün açıkladığı belediye başkanı adayları şu şekilde;

  • Aksaray: Özkan Türemiş
  • Karaman: Zühtü Bahadır Bayraç
  • Ardahan: Mete Özdemir
  • Bayburt: Yunus Özyıldırım
  • Kilis: Ahmet Nalçacıoğlu
  • Siirt: Ahmet Özgür
  • Düzce: Ömer Küçük

Kamubulteni.com  | Ankara