Fatih Portakal'dan Flaş Ekrem İmamoğlu ve Ordu Valisi Açıklaması

Fatih Portakal 'dan Ekrem İmamoğlu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Portakal, Ordu Havaalanında yaşanan olaya değindi.

Fatih Portakal'dan Flaş Ekrem İmamoğlu ve Ordu Valisi Açıklaması

Fatih Portakal 'dan flaş Ekrem İmamoğlu açıklaması.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, 5 Haziran Çarşamba günü Ordu' da düzenlediği programlar sonrası İstanbul dönüşte havaalanında VİP salonuna alınmamıştı.  Ordu- Giresun Havalimanındaki VIP salonunu kullanmak isteyen ancak Vali tarafından alınmaması sonucu havaalanında meydana gelen olaylar sırasında Ordu Valisi Seddar Yavuz'a "Valiniz tam bir it" ifadesini kullandığı iddia edilmişti. Fatih Portakal o iddiayla ilgili yeni açıklamada bulundu. 

Fox Tv haber sunucusu ve Gazeteci Fatih Portakal Ordu 'da yaşanan olayın ardından FOX Ana haberde " İmamoğlu'nun valiyle ilgili bir sözü var biz o sözü vermedik" ifadelerini kullanmıştı. Portakal'ın bu açıklamasının ardından kamuoyunda görüntülerin yayınlanması çağrısı yapıldı. Portakal ise önceki akşam bir açıklama daha yaptı.

NE DUYDUĞUMU BEN BİLİYORUM

"O görüntüyü ben izlememiş olsaydım ben o cümleleri etmezdim" diyerek açıklama yapan Fatih Portakal, "Ben 6 haziran günü o cümleleri kurarken o hakaret ettiği cümleleri kurarken gerçekler üzerine bunu söylüyordum. Kulaklarımın ne duyduğunu ben biliyorum çünkü RTÜK denilen bir kurul var ve bazı ifadeleri yayınladığınızda basın yoluyla bu hakaretin yayılması kapsamında alıp size uyarı ceza verebiliyor. Ben böyle bir gerçekliği duymasam 6 Haziran günü o cümleleri kurabilir miyim?" dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA