DEVA Partisi Kağıthane İlçe Teşkilatına Yumruklu ve Bıçaklı Saldırı: 2 Yaralı

DEVA Partisi Kağıthane teşkilatına ziyaretleri esnasında bıçaklı ve yumruklu saldırı düzenlendi. Yaralanan gençler hastanede tedavi altına alınırken konuyla ilgili inceleme başlatıldı. 2023 seçimlerine doğru giderken siyaset kulislerinde tartışmaların yanı sıra aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde özellikle de bütçe görüşmeleri esnasında milletvekillerinin birbirlerine yumruklarla saldırmalarını utanç ile izledik. Diğer taraftan Deva Partililer, esnaf ziyareti gerçekleştirdikleri esnada ö

DEVA Partisi Kağıthane İlçe Teşkilatına Yumruklu ve Bıçaklı Saldırı: 2 Yaralı

Deva Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Erol, partisinin Kağıthane teşkilatına esnaf ziyareti gerçekleştirdikleri esnada saldırıya uğradıklarını duyurdu. Erol, yapmış olduğu açıklamada;

“Önce yumrukla ardından da bıçakla saldıran şahıs, gençlik teşkilatımızdan Talha Şahbaz ile Hasan Ünver’in yaralanmasına sebep olmuştur.”

İfadelerini kullandı.


Edililen son dakika haberine göre yaralanan Deva Partililerin tedavi altına alındıklarını belirten Erol, emniyet mensuplarının da konuya yönelik geniş çaplı soruşturma başlattıklarını ve soruşturmanın halen devam ettiğini söyledi.

Yararlanan şahısları hastanede ziyaret eden Erol;

“Kağıthane İlçe teşkilatımızda gerçekleştirilen saldırı neticesinde yaralanan gençlerimizi ziyaret ettim. Durumlarının iyi olması ise bizi sevindirdi. Şiddet kullanarak vazgeçirebileceklerini sananlar, yanıldıklarını mutlaka anlayacaklardır. Bizler doğru bildiğimiz yolda yürümekten asla vazgeçmeyeceğiz.”

Dedi.