Cemal Enginyurt Millet İttifakı’nın Adayını, 5 Milyon Kişinin Katılacağı Mitingde Açıklayacaklarını Söyledi

2023'te gerçekleştirilecek seçimleri adım adım giderken Millet İttifakı’nın çıkaracağı aday merak edilmeye başladı. Farklı farklı iddialar ortaya atılırken diğer taraftan Demokrat Partisi Genel Başkanı Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Millet İttifakı’nın adayının Ankara'da gerçekleştirilecek ve 5 milyon kişinin katılım sağlayacağı dev mitingde açıklayacaklarını söyledi.

Cemal Enginyurt Millet İttifakı’nın Adayını, 5 Milyon Kişinin Katılacağı Mitingde Açıklayacaklarını Söyledi

Haziran 2023'te yapılması planlanan seçimler açısından partiler ve ittifaklar resmi açıklama yapılmadan şimdiden seçim maratonuna başladı. Seçimler açısından en çok merak edilen hususların başında Millet İttifakı’nın çıkaracağı aday merak konusu oldu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adının geçtiği adaylıkla alakalı olarak farklı farklı iddialar da gündeme gelmeye başladı.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Twitter Hesabından Duyurdu

Son olarak Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Twitter hesabı üzerinden dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Enginyurt, Şu Paylaşımda Bulundu;

“Millet Masası’nın Cumhurbaşkanı adayını, Ankara meydanında 5 milyon insanımızın katılacağı mitingle açıklayacağız. 13. Cumhurbaşkanı, Çankaya yokuşunda, Mustafa Kemal Atatürk emrinde olacaktır.”

Dedi.