Bahçeli: İnşallah 9 Eylül'ü Hatırlar Hale Gelmezler

MHP Genel Merkezi 'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Devlet Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamanın detayları haberimizde.

Bahçeli: İnşallah 9 Eylül'ü Hatırlar Hale Gelmezler

Devlet Bahçeli 'den flaş Yunanistan açıklaması geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi 'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan ve partililerle bayramlaşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir basın açıklaması yaptı. Bahçeli açıklamasında Bayramın hayırlara vesile olmasını, sıkıntıların geride kalmasına vesile olmasını diledi. Öte yandan Bahçeli, FETÖ' cüye sığınma hakkı veren Yunanistan 'a da sert şekilde tepki gösterdi ve ABD ile yaşanan krize de değinerek önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"ABD bir papazın etrafında dönüyor. Türkiye'yi ekonomik yönden, siyasi yönden kuşatmaya çalışıyor. Bütün bunları göz önüne alınca bazı konular üzerinde durmak gerekiyor. Bunlardan biri FETÖ, ikincisi PKK, üçüncüsü Milanobet ise IŞİD. Türkiye'ye musallat olmuş bu terör örgütleri görülüyor ki küresel güçlerin himayesi altında. Bir papaz uğruna müttefiklik ilişkilerini gözardı edecek Trump'ın kafasında ne vardır? Bu bir papaz meselesi değildir. ABD darbeci yoldaşlarını kurtarmak için bunu yapıyor. Şu an ABD'de kaçak olarak bulunan ve Türkiye'nin yargılamasından kaçırılmaya çalışılan 200'e yakın vatan haini vardır."

Bahçeli, Yunanistan'a hitaben "Yunanistan'ın bu tür davranışlarla bir gün 9 Eylül'ü hatırlar hale gelmemesini temenni ederim." ifadelerini kullandı.

Bahçeli 'nin yanı sıra AK Parti Sözcüsü de Yunanistan 'a bu konuda sert şekilde tepki gösterdi.

Son dakika haberlerinden, gündem ve kamu haberlerinden, memur, personel, polis ve asker alım ilanlarından ve daha fazlasından anında haberdar olmak için Kamubulteni mobil uygulamasını aşağıdan ücretsiz olarak indirin.

Kamubulteni.com | Ankara