3 Kadroya 3 AK Partili Yöneticinin Atanmasına Tepki Sonrası AK Parti'den Açıklama: "Demek ki vasıfları tutuyordu Eleştiriler art niyetli, yazıklar olsun"

İŞKUR üzerinden kamuya yapılan 3 şoför kadrosuna 3 AK Partili yöneticinin alınmasının ardından İlçe teşkilat başkanından açıklama geldi.

3 Kadroya 3 AK Partili Yöneticinin Atanmasına Tepki Sonrası AK Parti'den Açıklama: "Demek ki vasıfları tutuyordu Eleştiriler art niyetli, yazıklar olsun"

3 şoför kadrosuna AK Partili yöneticiler atandı.

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi Sağlık Grubu Başkanlığı bünyesine 3 şoför alımı yapılacağı açıklanmıştı. İlanın ardından başvurular yapıldı ve 3 kadroya AK Partili yöneticiler atandı. İş arayışında olan vatandaşlar ise bu duruma tepki gösterdi.  AK Parti İlçe Başkanı ise söz konusu tepkilerin ardından bir açıklama yaptı ve uygulamayı, "Demek ki vasıfları tutuyordu ki işe alındılar. Eleştiriler art niyetli, yazıklar olsun" sözleriyle savundu.

İŞKUR ÜZERİNDEN BAŞVURULAR ALINDI

Kemalpaşa Sağlık Grup Başkanlığı bünyesine şoför alımı için ilan yayımlandı ve başvurular alındı. 3 kadroya da AK Partili yöneticiler alındı. AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Bülent Aksakal, yönetimindeki üç arkadaşının bu işe girdiğinden kendisinin haberi olmadığını söyledi ve şu ifadeleri kullandı: "Herkesin hakkıdır oraya başvurmak. Herkes gibi onlar da başvuru yapmış. Demek ki vasıfları tutuyordu. Bu kişiler de Kemalpaşa'da herhangi birileri gibi bir isim. Bizimle alakası olmayan, tamamen bağımsız olarak İŞKUR üzerinden yapılan bir işlem. Altı aylık geçici bir iş. Bu eleştirilerin art niyetli birileri tarafından yapılan yıpratma politikası olduğundan eminim, yazıklar olsun"

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA