Unutulan İlanlar 3: PMYO Polis Alımı

Unutulan ilanlarda bugün. 2020 yılı Polis Meslek Yüksek Okulu polis memuru alımı ilanı gecikti. İlan hakkında kötü haber geldi.

Unutulan İlanlar 3: PMYO Polis Alımı

Unutulan ilanlar 3: PMYO polis alımı.

Kamu Bülteni olarak memur , asker polis olmak isteyen adayların sesini duyurmak için başlattığımız yazı dizimizde bugün PMYO polis alımını bekleyen adayların sesi olacağız. Her sene Üniversitelere Giriş Sınavının ilk kısmında alınan puan ile 2500 civarında kadın ve erkek polis memuru alımı yapılır. Alınan öğrenciler, 2 yıl Polis Meslek Yüksek Okullarında eğitim gördükten sonra EGM bünyesinde polis memuru olarak görevlerine başlar. 

İlanlar yayımlanıyor. Takip için TIKLAYIN

HER SENE AĞUSTOS AYINDA

PMYO polis alımı her sene Temmuz sonunda ya da Ağustos ayında olur ve lise mezunu adaylar PMYO polis alımına başvuru yapıp seçim aşamalarına giriyor.

2020 PMYO POLİS ALIMINDA KÖTÜ HABER

2020 PMYO polis alımı ilanı hala gelmedi. Üniversiteler koronavirüs nedeniyle açılmadı ve uzaktan eğitim yolu ile üniversitelerde eğitimler yapıldı. Ancak PMYO'da uzaktan eğitim mümkün olmadığı için bu sene PMYO polis alımının yapılmaması bekleniyor. Nitekim ilk dönemin sonuna gelindi bu tarihten sonra da sadece ikinci dönem eğitim için başvuru alınmasına zor gözüyle bakılıyor. 

Özetle 2020 PMYO polis alımlarının koronavirüs nedeniyle yapılmaması , alımın 2021 yılında yapılması bekleniyor. Bu konuda resmi açıklama hala gelmedi. Ancak Polis Akademisi sürpriz bir kararla başvuruyu alabilir. Sizce PMYO polis alımı bu sene yapılmalı mı? Yorum kısmı aşağıda.

POLİS ALIMI İLANI YAYIMLANDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN