Süleyman Soylu'dan POMEM Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'dan 23. dönem POMEM polis alımı açıklaması geldi. Bakan Soylu 'nun açıklaması ve polis alımları hakkında son bilgiler haberimizde.

Süleyman Soylu'dan POMEM Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu' dan 23. dönem POMEM açıklaması.

Önceki gün katıldığı programda polis ve bekçi alımlarına değinen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 bin polis alımının detaylarını açıkladı. 

KAMUBULTENİ.COM YAZMIŞTI

Birçok internet sitesi ve memur alımı sayfaları , Bakan Soylu 'nun 2 gün önce yaptığı açıklamayı , sanki yeni POMEM polis alımı yapılacakmış gibi verdi. Söz konusu siteler , alımın 24. dönem POMEM kapsamında yapılacağını aktardı. Ancak Kamubulteni.com olarak önceki gün yazdığımız haberde bu alımın 23. dönem POMEM kapsamında yapılan polis alımına eklendiğini belirttik. 23. dönem POMEM 'de 10 bin polis alımı yapıldı. Sözlü mülakat sonuçları açıklanmadan önce bu sayı 15 bin oldu. İlgili haber için Tıklayın

SÜLEYMAN SOYLU 'DAN YENİ AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önceki gün yaptığı açıklamada 10 bin polis alımının 23. dönem POMEM kapsamında yapıldığını , ancak aldıkları yeni kararda bu sayının 15 bine çıkarıldığını söyledi. 

Süleyman Soylu söz konuus kararı 27 Şubat günü imzaladıklarını söyledi. 

Bakan Soylu adayların Mart ayında eğitime başlayacağını ve 6 aylık eğitimin ardından göreve başlayacağını söyledi.

POMEM SONUÇLARI NE ZAMAN?

Mart ayının ilk haftasının sonunda POMEM polis adayları eğitime başlayacak. Bu şekilde bakacak olursak mülakat sonuçları önümüzdeki hafta açıklanacak.

MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN