Süleyman Soylu'dan En Az Lise Mezunu Polis Alımı Müjdesi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'dan polis alımı hakkında son dakika açıklaması geldi. Bakan Soylu , 26. dönem POMEM 7 bin polis alımının 10 bine tamamlanmayacağını söylerken , yeni polis alımında sevindiren haberi verdi.

Süleyman Soylu'dan En Az Lise Mezunu Polis Alımı Müjdesi

Süleyman Soylu 'dan polis alımı açıklaması geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mamak Belediyesi 'nin Youtube kanalı üzerinden yayımlanan Musiki Muallim Mektebi Sohbetleri 'ne konuk oldu. Burada sohbete katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , POMEM polis alımlarına değindi.

SORU SORULDU

"2 gün önce ben bu programı yapacağımı sosyal medya hesabımdan duyurduğumda benim hayatıma POMEM diye bir şey girdi. POMEM , yedek polisler, 26. dönem. O kadar güzel , o kadar samimi. Nedir bu durum?"

BAKAN SOYLU YANITLADI

Bu soruya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şu şekilde yanıt verdi:

"Onların talepleri çok saygın. Şöyle diyorlar. Biz 7 binlik polis alımına çıktık. Diyorlar ki bu 10 bin al yedekle beraber. Benim böyle bir hakkım yok.

Onu aldığım zaman  sınavın hukuki yönü sakat olacak. Böyle bir hakkım yok.

Şöyle bir şey olabilirdi. Onu da arkadaşlarımla konuştum. Bir 3 bin polis daha alsak. Bir yıl sonra olabilir. Şimdi başlasak anca  yıl sonra olabilir. 3 bin polis alsak ekonomiye ait sorumluluk var.

Açıklamadan önce arttırma kabiliyetine sahip olabilirdik. "

YENİ POLİS ALIMI AÇIKLAMASI GELDİ

Yeni polis alımı olack mı? sorusuna Bakan Soylu şu şekilde cevap verdi:

"Alacağız evet alacağız. Yedeklere öncelik hakkımız yok. Zaten yedeklik, ismi yedeklik. Ben almak isterim. Polis olmak istemeleri bizim açımızdan büyük bir kıymet. Bana yazıyorlar ben de üşenmeden yazabiliyorum elimden geldiğince."

Açıklama aşağıdaki videoda 1.37.45 'te

KADIN ERKEK ADAYLAR BU SAYFADA

Kadın erkek polisler ve polisliğe hazırlananlarla bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

EN AZ LİSE MEZUNU POLİS ALIMI OLACAK

Açıklamaya göre PMYO'lara lise mezunu polis alımı ve POMEM 'lere lisans ön lisans mezunu polis alımları olacak.

İlanlar geldiğinde kamubulteni.com olarak takipçilerimize anbean aktaracağız. Bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN