PA POMEM Duyurusu Sonrası En Az Lise Mezunu Polis ve PÖH Alımı Var

24. dönem POMEM sözlü mülakat duyurusunun ardından gözler Polis Akademisi 'nin 25. dönem POMEM, 2019 yılı PMYO ve polis özel harekat alımı duyurularına çevrildi. İşte polis ve PÖH alımları hakkında son bilgiler.

PA POMEM Duyurusu Sonrası En Az Lise Mezunu Polis ve PÖH Alımı Var

24. dönem POMEM mülakat duyurusu geldi: Sıra 12500 polis ve PÖH alımında.

Polis Akademisi Başkanlığı , önceki gün beklenen duyuruyu yayımladı ve 24. dönem POMEM sözlü mülakat tarihlerini adaylara duyurdu. Yayımlanan duyuruda 24. dönem POMEM sözlü mülakatlarının 30 Temmuz Salı günü başlayacağı ve 9 Ağustos tarihine kadar devam edeceğine yer verildi. 

21 BİN KADIN ADAY MÜLAKATLARA GİRECEK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada 24 dönem POMEM 3 bin kadın polis alımında sözlü mülakata kalan aday sayısının ortalama 21 bin civarında olduğunu aktardı. Lisans ve ön lisans mezunu 21 bin aday sözlü mülakatlara girecek.

SIRADA POMEM VE PMYO ALIMI VAR

POMEM sözlü mülakat duyurusunun ardından adaylar 25. dönem POMEM ve 2019 yılı PMYO polis alımı ile PÖH alımı duyurusunu beklemeye başladı. Peki ilanlar ne zaman?

PMYO İLANI GELİYOR

2019 yılı PMYO polis alımı kapsamında , lise mezunu 2500 kadın erkek öğrenci alımı yapılacak. PMYO 'larda verilecek 2 yıllık eğitimin ardından adaylar EGM bünyesinde polis memuru olarak göreve başlayacak. Lise mezunu adaylar arasındana TYT puanı ile yapılacak polis alımında başvuru kılavuzunun bu hafta içinde gelmesi bekleniyor. PMYO başvuru şartları için TIKLAYIN

POMEM EYLÜL 'DE

Süleyman Soylu, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada , Polis Akademisi Başkanlığı 'nın 24. dönem POMEM mülakatlarını sona erdirmesi ve 3 bin kadın polisin eğitime alınması sonrası 25. dönem POMEM için ilana çıkacağını , 25. dönem POMEM kapsamında 10 bin polis memuru alımı yapılacağını söyledi. Bakan Soylu , ilanın Ağustos sonu ya da Eylül 'ün ilk günlerinde geleceğini ifade etmişti.

Ancak 24. Dönem POMEM mülakat duyurusunun geç gelmesi nedeniyle 25. dönem POMEM'in Eylül ortaları ya da sonuna sarkabileceği belirtiliyor. POMEM başvuru şartları için TIKLAYIN

KADIN-ERKEK POLİS ADAYLARI BU SAYFADA

Kadın-erkek diğer polis adayları ile bilgi alış verişi içinTIKLA-TAKİP ET

PÖH ALIMI İÇİN HALA TARİH BELLİ DEĞİL

Bakan Soylu , yine geçtiğimiz ay bir açıklama yapmış ve kadın PÖH alımı yapılacağını söylemişti. Ancak Bakan Soylu PÖH alımı için sayı ve tarih vermedi. Polis Akademisi 'nin özel harekat polisi alımı için çalışmalarının devam ettiği, yakın zamanda bu konuda bilgilendirme açıklaması geleceği biliniyor.

POMEM PMYO PAEM POLİS ALIMI DUYURULARINDAN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN