Kadın-Erkek PÖH Alımında Kötü Haber Geldi

Kadın erkek on binlerce PÖH adayı , yeni dönem özel harekat polisi alımlarını bekliyor. Ancak konu ile ilgili üzen bir açıklama Bakan Soylu'dan geldi. İşte o açıklama.

Kadın-Erkek PÖH Alımında Kötü Haber Geldi

PÖH alımında defter kapandı.

İçişleri Bakanlığı Polis Akademisi Başkanlığı 2017 yılında 10 bin ve 2019 yılında 500 özel harekat polisi alımı yaptı. Yapılan bu iki alımın ardından PÖH alımı için defter kapandı. Nihai açıklama geçtiğimiz gün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'dan geldi.

Cnn ekranlarında yayımlanan Hafta Sonu Özel adlı programa katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , EGM bünyesine yapılacak polis , polis özel harekat ve bekçi alımlarına değindi. 

AÇIKTAN PÖH ALIMI BİTTİ

Programın sonuna yaklaşılırken Hakan Çelik, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'ya seyircilerden gelen soruları  yönlendirdi. Çelik yeni polis özel harekat (PÖH) alımı yapılacak mı? sorusunu iletti. 

İşte canlı yayındaki o açıklama (Polis PÖH ve bekçi alımı açıklaması videoda 3 'üncü saatten sonra)

Bakan Soylu açıklamasında açıktan PÖH alımının bundan sonra olmayacağını , alımların artık polis memurları arasından yapılacağını söyledi. 

KADIN-ERKEK PÖH BEKLEYENLER BU SAYFADA

PÖH alımı ilanı bekleyenlerle bilgi alış verişi ve sohbet için TIKLA KATIL

PÖH OLMAK İÇİN..

PÖH olmak isteyen kadın erkek adaylar EGM bünyesine polis olduktan sonra meslek içi yapılacak alımlarla PÖH 'e geçebilir. 

Peki sizce açıktan mı yoksa meslek içinden mi PÖH alımı olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından taleplerinizi yazabilirsiniz.

POLİS ALIMI İLANI GELDİĞİNDE İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN