EGM Polis Alımı Başvurusu Başladı-Sistem Çöktü

EGM 'ye kadın erkek adaylar arasından 7 bin polis alımı için başvurular başladı. Başvuruların başlaması sonrası on binlerce kişi sisteme akın edince siteye girişler bir süre durdu.

EGM Polis Alımı Başvurusu Başladı-Sistem Çöktü

Polis alımı başvurusu başladı sistem çöktü.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan ilanda en az ön lisans mezunu adaylar arasından polis alımı yapılacağına yer verildi. KPSS 60 ve 65 puan şartı ile yapılan personel alımında başvuru ekranı bugün sabah saatlerinde açıldı.

Saat 9.00 'da başvuru ekranının açılmasının ardındna on binlerce aday Halkbank 'a akın etti ve 130 TL olan başvuru ücretini 26. dönem POMEM sınav başvurusu adlı hesaba yatırdı. Başvuru ücretinin yatırılmasının ardından adaylar Akademi sayfasında ön başvurusunu tamamlamak istedi.

KPSS ŞARTI

Lisans mezunları için 2018 veya 2019 yılları içinde yapılan KPSS lisans puanı P3 puan türünden (60,00), önlisans mezunları için 2018 yılı içinde yapılan KPSS önlisans puanı P93 puan türünden (65,00) taban puan veya üzerinde puan almış olmak.

SİSTEM ÇÖKTÜ

Gündüz saatlerinde yoğun şekilde siteye girişlerin olması nedeniyle binlerce kişi başvurusunu yapamadı. Başvuru ücretini anlaşmalı bankaya yatıran adaylar , sistemin ne zaman geleceğini , başvurusunu ne zaman yapması gerektiğini araştırmaya başladı.

Akademi sayfasına baktığımızda şu saatlerde sistemin düzelmeye başladığını görüyoruz. 26. dönem POMEM 7 bin polis alımı başvurusu yapmak isteyen adaylar başvurusunu internet üzerinden yapabilecekler.

Başvuru ekranı için TIKLAYIN

POLİS ALIMINA BAŞVURACAKLAR BU SAYFADA

POMEM alımına başvuracaklarla bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

POLİS ALIMI SÜRECİNDEN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN