EGM Polis Akademisi 23. Dönem POMEM Yedek Planlama Daha Sonra Açıklanacak

23. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları www.pa.edu.tr adresinden gece saatlerinde yayımlandı. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı'nın daha önce 10 bin olarak gerçekleşeceğini duyurduğu 23. dönem POMEM kapsamında polis adayı alımında sayı 15 bine çıkarıldı.

EGM Polis Akademisi 23. Dönem POMEM Yedek Planlama Daha Sonra Açıklanacak

23. Dönem POMEM Yedek Planlama Daha Sonra Açıklanacak

23. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları www.pa.edu.tr adresinden gece saatlerinde yayımlandı. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı'nın daha önce 10 bin olarak gerçekleşeceğini duyurduğu 23. dönem POMEM kapsamında polis adayı alımında sayı 15 bine çıkarıldı. Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi sityesinden yapılan duyuruda, yedek planlamaya ilişkin sonuçların da kısa süre sonra Polis Akademisi resmi sitesinden yayımlanacağı, adaylara ayrıca posta ya da diğer iletişim araçlarıyla erişim sağlanmayacağı belirtildi. Polis Akademisi Başkanlığı'nın 23. dönem POMEM ile ilgili duyurusunda şu ifadelerin yer aldığı görüldü : 

23.Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir. Tüm adaylara ilanen duyurulur.

23. DÖNEM POMEM SONUÇLARI https://sonuc.pa.edu.tr/ ADRESİNDEN ERİŞİLEBİLİR HALDE.