Bakan Soylu Polis Alımı Yapacağız Demişti-İşte 27. Dönem POMEM KPSS Şartı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada 2020 yılında polis alımlarının devam edeceğini söylemişti. Peki 27. dönem POMEM polis alımı ne zaman yapılacak? Mezuniyet şartı nedir? KPSS puan şartı kaç olacak? İşte POMEM polis alımı hakkında son bilgiler.

Bakan Soylu Polis Alımı Yapacağız Demişti-İşte 27. Dönem POMEM KPSS Şartı

Yeni dönem POMEM polis alımı ne zaman?

Polis Akademisi Başkanlığı'nın yeni dönem POMEM polis alımı ilanı bekleniyor. 2019 yılının sonunda yayımlanan 26. dönem POMEM 7 bin polis alımı ilanının ardındna henüz yeni POMEM polis alımı ilanı yayımlanmadı. Polis olmak isteyen on binlerce aday ise 27. dönem POMEM polis alımının ne zaman yayımlanacacağını araştırmaya başladı.

ilanlar yayımlanıyor. Takip için TIKLAYIN

YOĞUN SORU GELDİ

POMEM yeni dönem polis alımı , kamubulteni.com instagram hesabına en çok sorulan konu oldu. Biz de gelen yoğun sorular sonrası adaylara yardımcı olmak için bu yazımızı kaleme aldık. Siz de polis alımında aklınıza takılan soruları sormak için TIKLAYIN

26. DÖNEM POMEM EĞİTİM DUYURUSU GELDİ

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün yayımlanan duyuruda 26. dönem 7 bin polis alımında kazanan adayların eğitime alınacağı tarihe yer verildi. Akademi tarafından yayımlanan duyuruda, "26. Dönem POMEM olarak Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerine planlaması yapılan adayların eğitimleri 04 Ekim 2020 tarihinde başlayacaktır. " denildi.

27. DÖNEM POMEM NE ZAMAN?

27. dönem POMEM polis alımı tarihi henüz açıklanmadı. Ancak daha önce yapılan POMEM polis alımlarına baktığımızda , önceki POMEM 'de adaylar eğitime katıldıktan sonra yeni dönem ilanı yayımlanmıştı. 

27. dönem POMEM polis alımı ilan tarih , 26. dönem adaylarının 4 Ekim 'de eğitime başlaması sonrası belli olacak.

LİSANS VE ÖN LİSANS MEZUNU POLİS ALINACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada polis alımlarının devam edeceğini söylemişti. POMEM 'e yapılacak polis alımında da lisans ve ön lisans mezunları arasından alım yapılacak. Lisans için KPSS 60, ön lisans için 65 olacak. 

POMEM İLANI GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN