3 Bin Komiser Yardımcısı Başvuru Ekranı Açıldı

3 bin komiser yardımcısı alımı için başvuru ekranı bugün açıldı. Lisans mezunları arasından KPSS puanı ile yapılan alımın detayları ve başvuru ekranı haberimizde.

3 Bin Komiser Yardımcısı Başvuru Ekranı Açıldı

Polis Akademisi Başkanlığı beklenen açıklamayı yaptı.

On binlerce lisans mezunu aday Polis Akademisi 'nin 3 bin PAEM komiser yardımcısı alım ilanını bekliyordu. Beklenen duyuru dün geldi ve lisans mezunu adaylar arasından 2700 erkek 300 kadın olmak üzere toplamda 3 bin komiser yardımcısı adayı alımı yapılacağına yer verildi. Polis Amirleri Eğitim Merkezleri bünyesinde 1 yıl verilecek eğitimlerin ardından polisliğe komiser yardımcısı olarak başlayacak olan komiser yardımcıları için başvurular da bugün başladı.

Akademi resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan duyuruda başvuru ekranının açıldığı ve komiser yardımcısı alımı için başvuruların alınmaya başladığına yer verildi. Lisans mezunu kadın ve erkek adaylar arasında yapılacak alıma başvuru yapmak için adayların KPSS 'den en az 70 almış olması gerektiğine yer verildi. 2017 ve 2018 yılı KPSS lisans P3 puan türüne göre yapılacak alımda .istenen diğer başvuru şartları şu şekilde;

BAŞVURU ÜCRETİ

Başvuru yapmak isteyen adayların 100 TL olan başvuru ücretini 19 Eylül 2018 saat 17:00 ’a kadar Halk Bankası Gölbaşı/ANKARA Şubesi nezdinde bulunan 2018 YILI 4. DÖNEM PAEM LİSANS MEZUNU GİRİŞ Sınavı nolu hesaba yatırması gerekiyor.

BAŞVURU EKRANI

Başvuru ücretini yatıran adaylar aşağıdaki bağlantı üzerinden başvurusunu tamamlayacak.

PAEM BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

POMEM, PÖH, ASTSUBAY, UZMAN ERBAŞ VE SUBAY ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara