23. Dönem POMEM Sonuçları ve 24. Dönem Polis Alımı Hakkında Son Dakika Haberi

23. dönem POMEM polis alımı başvuru sonuçları ile mülakat tarihleri ve 24. dönem POMEM polis alımı hakkında son dakika gelişmesi Kamubulteni.com özel haberinde. İşte detaylar.

23. Dönem POMEM Sonuçları ve 24. Dönem Polis Alımı Hakkında Son Dakika Haberi

23. dönem POMEM başvuru sonuçları için geri sayım sona eriyor.

Ekim ayının ilk iki haftasında lisans ve ön lisans mezunu adaylar arasından yapılan 10 bin polis alımı için başvurular alındı. On binlerce adayın polis olmak için başvuru yaptığı ilana başvurular 14 Ekim günü sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından adaylar sonuçları beklemeye başladı.

Sonuçları bekleyen adaylar için biz de bu haberimizi kaleme aldık. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? Sonuçlara hangi sayfadan ulaşabilirim? 

MÜLAKAT TARİHLERİ

1 ile 14 Ekim tarihleri arasında başvuruların alınmasının ardından sonuçların 2 Kasım Cuma günü açıklanması bekleniyor. Akademi kaynaklarından edindiğimiz ve daha önceki haberlerimizde de aktardığımız bilgilere göre ön sağlık ile spor aşamaları 5 Kasım 'dan itibaren yapılacak. Bu nedenle sonuçların 2 Kasım günü açıklanması bekleniyor.  POMEM sonuçları açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

5 Kasım ve devam eden günlerde adaylar POMEM'lerde mülakatlara alınacak.

SPORDA EN AZ 60

POMEM polis memuru alımında adaylar spor aşamasına alınacak. Parkura girecek kadın ve erkek adaylardan 60 ve üstü alan adaylar ikinci seçim aşamasına yani sözlü mülakata girmeye hak kazanacak. Bu nedenle adayların mülakatlara çok kısa süre kala antrenmanlarını hızlandırması ve parkurlara giderek pratiğini iyice geliştirmesi gerekmektedir. 

ACELE EDİLİYOR

POMEM mülakatları hemen başlayacak ve sözlü mülakatlar da geciktirilmeyecek. 23. dönem POMEM 'ler eğitime başlar başlamaz yeni alım için ilana çıkılacak. EGM 'de ciddi şekilde polis eksiği hala devam ediyor. Bu nedenle spor aşaması ve sözlü mülakatlar erken yapılacak.

SONUÇLARA NASIL ULAŞABİLİRİM?

POMEM başvuru sonuçları ve mülakat tarihleri açıklandığı anda, yeni POMEM hakkında açıklama geldiği anda bildirim alarak ilk siz haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara