2021'de PÖH Alımı Yapılacak mı? İşte Özel Harekatçı Olma Yolu

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine 2021 yılında polis özel harekat (PÖH) alımı yapılacağı iddiaları sosyal medyada ve bazı sitelerde dolaşıyor. Peki bu iddialar doğru mu? 2021'de PÖH alımı olacak mı? İşte detaylar.

2021'de PÖH Alımı Yapılacak mı? İşte Özel Harekatçı Olma Yolu

PÖH alımı olacak mı?

2021 yılında kamuya 100 binden fazla memur personel polis alımı yapılacağının açıklanmasının ardından birçok iste, 2021 yılında PÖH alımı yapılacağını yazdı. PÖH alımı başlığını diğer sitelerde gören adaylar, 2021 yılında açıktan polis özel harekat alımı yapılıp yapılmayacağını Kamu Bültenine sordu. Biz de adayların sorularına cevap vermek için bu yazımızı kaleme aldık.

BAZI SİTELER YAZDI

Baız haber sayfaları , 100 bin personelde özel harekat polisi alımı yapılacağını yazdı: İşte o haberlerden bazıları

PÖH ALIMI OLACAK MI?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, EGM'ye PÖH alımı hakkında yaptığı açıklamada, "Artık dışardan özel harekat polisi almayacağız. Öyle bir şey söz konusu değil" demişti. Bu açıklamayı Bakan Soylu kesin bir dille yapmış ve artık çok ciddi ihtiyaç olmaması durumunda açıktan özel harekat polisi alımı yapılmayacağını söyledi.

Sizce açıktan PÖH alımı yapılmalı mı? Yorum kısmı aşağıda.

İSTEYEN ADAYLAR İÇİN PÖH OLMA YOLLARI

PÖH olmak isteyen adaylar, EGM'nin yaptığı polis alımlarına başvuru yapacak. PMYO, POMEM ve PAEM kapsamında yapılan alımlara başvuru yapan ve EGM'de polis olarak çalışmaya başlayan adaylar, meslek içinden yapılacak özel harekat alımına müracaat edebilecek. 

POLİS ALIMI İLANLARI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN...

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN