O Öğretmen İhraç Edildi-Hz. İsa'nın Ruhu İçime Girdi Dedi ve Öğrencilere Öyle Şeyler Anlattı ki..

Antalya 'da meydana gelen olayda İngilizce öğretmeni, sınıftaki öğrencilere , Hz. İsa 'nın ruhunun içine girdiğini söyledi ve herkesin ne zaman öleceğini ve kıyametin ne zaman kopacağını bildiğini söyledi. Büyük korku yaşayan öğrenciler ağlayarak dışarı çıktı. Hakkında inceleme başlatılan öğretmen ihraç edildi.

O Öğretmen İhraç Edildi-Hz. İsa'nın Ruhu İçime Girdi Dedi ve Öğrencilere Öyle Şeyler Anlattı ki..

Hz İsa'nın ruhu içime girdi diyen öğretmen ihraç edildi.

Geçtiğimiz 19 Nisan günü Analya 'nın Serik İlçesi' ne bağlı Gedik Mahallesi 'nde bulunan bir ortaokulda meydana gelen olayda, İngilizce öğretmeni S.K. isimli kadın, iddiaya göre, 24 kişinin bulunduğu sınıfta ders yapmak istemeyen öğrencilere, "Dersi bırakalım, biraz kıyametten konuşalım" dedi.

S.K. isimli öğretmen, kendisini dinleyen öğrencilerine; Hz. İsa 'nın ruhunun içine girdiğini, herkesin ne zaman öleceğini ve kıyametin ne zaman kopacağını bildiğini ifade etti.  S.K.'nin anlattıklarından korkan bazı öğrenciler dayanamadı ve ağlayarak dışarı kaçtı.

GÖĞSÜNE DOKUNDUĞU ÖĞRENCİ TİTREMEYE BAŞLADI

Tiyatroyla da uğraştığı belirtilen öğretmenin anlattıkları üzerine  psikolojik tedavi gördüğü belirtilen bir öğrenci de korktu. İddiaya göre, öğretmenin göğsüne dokunduğu öğrenci, titremeye başladı. Öğrenciyi sakinleştiren arkadaşları, durumu hemen gidip okul müdürüne anlattı. Daha sonra bazı öğrenciler, S.K.'ye "Neden böyle yapıyorsunuz?" diye sordu. Bunun üzerine S.K. de "Cesaretli olmanız için yapıyorum" diyerek kendini savunmaya çalıştı.

VELİLER DE ŞİKAYETTE BULUNDU

Öğrencilerin durumu anlattığı velilerin de şikayette bulunması üzerine olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

İHRAÇ EDİLDİ

Soruşturma kapsamında inceleme derinleştirildi ve önce açığa alınan S.K. isimli öğretmen, ardından öğretmenlik görevinden ihraç edildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA