Milli Eğitim Bakanından 20 Bin Öğretmen Atama Takvimi Açıklaması Geldi

Bu akşam yapılan kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 bin öğretmen atama müjdesi sonrasında Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den 20 Bin Öğretmen Atama Takvimi Açıklaması Geldi.. İşte detaylar

Milli Eğitim Bakanından 20 Bin Öğretmen Atama Takvimi Açıklaması Geldi

 Milli Eğitim Bakanından 20 Bin Öğretmen Atama Takvimi Açıklaması Geldi

Milyonların beklediği kabine toplantısı bu akşam yapıldı ve kabine sonrasında kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kabinede alınan kararları canlı yayında açıklayan Erdoğan, öğretmen adaylarına da bir müjde verdi. Erdoğan, önümüzde ki süreçte Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarında 20 bin öğretmen ataması yapılacağını duyurdu.

Atama takvimi yakında paylaşılacak

Erdoğan'ın bu açıklamasından sonra Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den açıklama gecikmedi. Özer, yapmış olduğu paylaşımda "Her zaman öğretmenlerimizin yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği atama müjdesi için şükranlarımızı sunuyoruz. Atama takvimini en kısa sürede açıklayacağız. Öğretmen adaylarımıza şimdiden hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. 

Atanacan öğretmenler Eylül'de göreve başlayacaklar

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlık kadrolarına atanacak 20 bin öğretmen atamasında, atanacak olan öğretmenlerin Eylül ayında yeni eğitim öğretim yılına yetişecek şekilde öğretmen atama takviminin planlanacağını duyurdu.