MEB Açıkladı: İşte Sözleşmeli Öğretmen Alımına Başvuru Sayısı

Milli Eğitim Bakanlığı 2021 yılı sözleşmeli öğretmen alımı için başvurular devam ediyor. Başvurular sürerken MEB, şimdiye kadar başvuru yapan aday sayısını duyurdu.

MEB Açıkladı: İşte Sözleşmeli Öğretmen Alımına Başvuru Sayısı

Sözleşmeli öğretmenlik başvuru sayısı açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı 2021 yılı sözleşmeli 20 bin öğretmen alımıonda başvurular devam ediyor. Açıklanan atama takvimine göre 26 MArt'a kadar devam edecek başvurular için adayların ilkatama.meb.gov.tr adresi üzerinden başvurusunu yapması gerekmektedir. 

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MEB tarafından açıklanan atama takvimine baktığımızda sözleşmeli öğretmen alımı başvuru sonuçlarının ve her branş için KPSS taban puanlarının 3 Mayıs 2021 tarihinde açıklanacağına yer verildi. Sözlü mülakat yer ve tarihlerinin açıklanmasının ardından adaylar 17 Mayıs tarihinden itibaren mülakatlara alınacak. Sonuçları açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

BAŞVURU SAYISI AÇIKLANDI

MEB ilkatama sayfasında sözleşmeli öğretmenliğe başvuru yapan aday sayısına yer verildi. Şimdiye kadar 65 bin 536 kişi başvuru yaptı. Siz de aşağıdaki yorum kısmından KPSS puanınızı ve başvuru yaptığınız branşı yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.