Genç Öğretmen Kalp Krizi Geçirdi

Son dakika haberi: Hatay Samandağ 'da bir öğretmen geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Öğretmenlerinin haberini alan 1. sınıf öğrencileri büyük üzüntü yaşadı.

Genç Öğretmen Kalp Krizi Geçirdi

Son dakika haberi: Hatay 'ın Samandağ ilçesinde, ilkokul 1 'inci sınıfların öğretmeni olan ve 39 yaşında olduğu öğrenilen Gürkan Hura isimli kişi, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Öğretmenlerinin ölüm haberini alan minik öğrenciler, uzun süre ağladı.

Tekebaşı Mahallesi Zeynel Abidin Cilli İlkokulu 'nda görev yapmakta olan 1-B sınıfının öğretmeni, 2 çocuk babası 39 yaşındaki Gürkan Hura bir anda kalp krizi geçirdi. Öğretmen, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Okul Müdürü Mehmet Ali Cazdan'ın, öğretmenin ölüm haberini duyurmasıyla öğrenciler gözyaşlarını tutamadı. Hura'nın ölümü ailesi, yakınları, arkadaşları ve öğrencilerini yasa boğdu.

OKUL BAHÇESİNDE SAYGI DURUŞU

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Hura için okul bahçesinde saygı duruşu yapıldı. Okul Müdürü Mehmet Ali Cazdan, "Geçmişte olduğu gibi bugün de öğretmenlik mesleğine onurunu, itibarını, önemini kazandıran, tüm değerleri aynı heyecan ve bilinçle sahiplenen çok değerli öğretmenimiz Gurkan Hura'yı kaybetmiş bulunmaktayız. Kaybetmenin acısını hep duyacağız ve öğretmenimizin değerli hatıralarını dersliklerimizde, okullarımızda ama her şeyden önemlisi kalbimizde yaşatacağız" dedi.

Gürkan Hura yarın Armutlu Mahallesi Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA