Flaş: 3 Öğretmen İhraç Edildi

Eğitim Sen Didim temsilciliğinden yapılan son dakika açıklamasında, Milli Eğitim Bakanlığı 'nın , mahkemesi devam eden 3 öğretmeni ihraç ettiği bildirildi.

Flaş: 3 Öğretmen İhraç Edildi

Son dakika: 3 öğretmen ihraç edildi.

Aydın'ın Didim ilçesinde, bundan 3 yıl önce katıldıkları basın açıklamaları ve Eğitim-Sen Genel merkezinin talimatıyla yaptıkları boykotlar nedeniyle görevden alınan 3 öğretmen ihraç edildi

6 Eylül 2019 Cuma günü bir tebligat alan  ve bu tebligatlarla ihraç edilen kişilerin Eğitim Sen üyesi Dursun Keleş, Mehmet Sarıtaş ve Gökhan Gök isimli öğretmenler oldukları açıklandı.

YARGIYA TAŞIYACAKLAR

Eğitim Sen Didim Temsilciliği tarafından konu ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada söz konusu ihraç kararları ile ilgili konunun yargı sürecine taşınacağı bildirildi.

Basın açıklaması yapan Eğitim-Sen Didim Temsilcisi öğretmen Turgay Elçi, ihraç sürecini değerlendirdi. Elçi açıklamasında mahkemelerin devam ettiği , sürecin henüz sona ermeden ihraç kararlarının verildiğini söyledi. 

Eğitim Sen 'den yapılan açıklamada mahkemenin sonucu beklenmeden verilen ihraç kararını eleştirdi. Öğretmenlere karşı yapılanların adaletsiz ile hukuksuz bir şekilde devam ettiği bildirildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA