Feci Kaza: Öğretmen Çiftten Acı Haber

Balıkesir 'in Bandırma İlçesi 'nde feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazada öğretmen çift hayatını kaybetti, 2 yaşındaki oğulları ise ağır yaralandı.

Feci Kaza: Öğretmen Çiftten Acı Haber

Balıkesir 'in Bandırma İlçesi 'nde feci bir olay meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre iki otomobilin feci şekilde çarpışması sonucu iki öğretmen hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre hayatını kaybeden öğretmenlerin 27 yaşındaki İsmail Yaman ile eşi 28 yaşındaki Esra Duman Yaman olduğu öğrenildi.

Bölgeden alınan son dakika bilgilerine göre, feci kazanın Bandırma - Bursa karayolu üzerinde 12 'inci kilometrede meydana geldiği belirtildi. Bandırma yönünden Bursa 'ya doğru gitmekte olan ve 61 yaşındaki Baki Üzmez 'in yönetiminde olan 16 TR 947 plakalı otomobil ile 27 yaşındaki İsmail Yaman yönetiminde olan 10 E 5759 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana Betcup gelen feci trafik kazasında İsmail Yaman olay yerinde hayatını kaybederken, arabada bulunan eşi Esra Duman Yaman ile 2 yaşındaki oğulları Kerem Yaman ağır şekilde yaralandı.

Hemen bölgeye sağlık ekipleri çağrıldı. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini burada yaptıkları yaralıları ambulanla Balıkesir Atatüğrk Şehir Hastanesi 'ne kaldırdı. 

Hastanede hemen tedaviye alınan anne ile oğlundan anne tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 2 yaşındaki Kerem Yaman 'ın tedavisi ise devam ediyor.

Kamubulteni.com  | Ankara