Deprem Sonrası Acı Haber Geldi: Öğretmen Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi: Kocaeli 'den acı haber geldi. Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre, deprem sonrası fenalaşan öğretmen kurtarılamadı.

Deprem Sonrası Acı Haber Geldi: Öğretmen Hayatını Kaybetti

Deprem sonrası acı haber geldi.

İstanbul 'da bugün deprem paniği yaşandı. Saat 14,00 'da meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki deprem büyük paniğe neden olurken deprem Kocaeli 'de de hissedildi. Kocaeli'nin Gebze ilçesinde görev yapmakta olan bir tarih öğretmeni, Silivri açıklarında yaşanan depremin ardından kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Hacı Halil Mahallesi 'nde bulunan Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi 'nde tarih öğretmeni olarak görev yapmakta olan Murat Şevki Eryılmaz, İstanbul' da yaşanan ve Kocaeli'nin Gebze ilçesinde de ciddi şekilde hissedilen 5,8 büyüklüğündeki deprem esnasında okul binasında bulunan öğrencileri kontrollü bir şekilde bahçeye doğru çıkarttı.

Okul bahçesine kadar öğrencileri çıkaran ve bölgede kontrolü sağlayan Eryılmaz, bir süre sonra fenalaştı. Öğretmenin fenalaşması sonrası bölgeye ambulans çağrıldı. İlk müdahalesinin ardından İlçede bulunan özel bir hastaneye kaldırılan 48 yaşındaki tarih öğretmeni hemen tedavi altına alındı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen  48 yaşındaki öğretmen kurtarılamadı.

AMELİYAT İÇİN GÜN ALMIŞ

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle depremin hemen ardından hayatını kaybeden Murat Şevki Eryılmaz'ın kalp hastası olduğu ve önümüzdeki günlerde ameliyat olmak için gün aldığı öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA