Bakan Özer Noktayı Koydu İşte Öğretmen Atamasının Yapılacağı Tarih

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer katıldığı bir programda öğretmen atamaları ile ilgili noktayı koyacak bir açıklama yaptı. Özer, atama olacak diyerek müjdeyi paylaştı ve zamanını söyledi.

Bakan Özer Noktayı Koydu İşte Öğretmen Atamasının Yapılacağı Tarih

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı programda sorular cevapladı. Bakan Özer, "Her yıl atama yapıldı. Hükümetin öğretmen atamama gibi bir şeyi yok. 2022 yılında atama olacak dedim, görüşmeler bitti. İnşallah 2022-2023 eğitim öğretimi başlayana kadar atamalar yapılacak şekilde olacak. Yüzde 50'si İstanbul'a yapılacak" açıklamalarında bulundu.

LGS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

Bakan Özer sınav sonuçlarının zamanında açıklanacağını belirtti. LGS sonuçları 30 Haziran’da açıklanacak.

Öğretmen Atamaları ne zaman yapılacak?
Özer, ‘’Her yıl atama yapıldı. Hükümetimizin öğretmen atamama diye bir şeyi yok. Çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah 2023-2023 eğitim öğretim yılının ilk haftasında atamalar yapılacak şekilde süreci kamuoyuyla paylaşacağız. Atamaların yüzde 50'sini İstanbul'da yapacağız. Atayacağımız öğretmenler de branş olarak okul öncesi öğretmenlik alanına vereceğiz. Okul öncesi eğitim ciddi bir sıkıntısı vardı. Son 6 ay içerisinde 400 bin çocuğumuzu anasınıfıyla buluşturduk. İstanbul'a 1000 yeni anaokulu yapacağız, 2022 sonuna kadar bitireceğiz’’ dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /