62 Yaşındaki Öğretmeni Vahşice Öldürmüşler

Antalya 'da meydana gelen feci olayda iki kişi, bir öğretmeni vahşice öldürüp parasını alarak eğlenmeye gitti. Sanıklar hakim karşısına çıktı.

62 Yaşındaki Öğretmeni Vahşice Öldürmüşler

İlkokul öğretmeni 62 yaşındaki Ahmet Kahraman 'ı boğarak öldürmesinden dolayı yargılanan 2 tutuklu sanık, 'nitelikli adam öldürme' ve 'yağma' suçlarından ilk kez hakim karşısına çıkyı ve ifade verdi.

62 yaşındaki öğretmeni vahşice öldüren ve parasını alarak kaçan, ardında yakalanarak tutuklanan sanıklardan Musa Gülbahar, savunmasında, cinayeti Caner Demirci'nin işlediğini belirterek, "Ben falezlerin üzerindeydim. Caner, eli kanlı olarak yukarı çıktı. Cinayeti nasıl işlediğini görmedim. Maktulün telefonunu 'Al sana hediye' diyerek bana verdi" ifadelerini kullandı.

DEMİRCİ: GÜLBAHAR YALAN SÖYLÜYOR

Diğer sanık Demirci ise daha sonra söz aldı ve Gülbahar 'ın yalan söylediğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Musa, boğazını koluyla sıktı. Bağırmasın diye de ağzını kapattı. Mağarada bulunan battaniyeyi alarak üstünü örttü. Cebinden de paraları ve telefonu aldı. Sonrasında üzerimizdeki kanlı kıyafetlerle içmeye gittik. Sabaha kadar alkol aldık. Musa'dan korktuğum için polise gidemedim."

Geçtiğimiz 12 Mayıs günü, vahşice öldürülen 62 yaşındaki öğretmenin cesedi, Konyaaltı 'nda sahilde falezlerin yanında bulundu. Onu öldürdüğü belirlenen saniklardan Gülbahar kaldığı pansiyonda polis Perabet ekipleri tarafından gözaltına alınırken Demirci de bir eğlence mekanının girişinde yakalandı.

Kamubulteni.com  | Ankara