Damian Lillard Harika İşler Çıkarmaya Devam Ediyor! 61 Sayı ile Dallas'ı Devirdi

8 Ağustos'taki Philadelphia 76ers karşılaşmasında 51 sayıya imza atan Damian Lillard, Dallas'a ada acımadı. 61 sayı ile Portland tarihine geçen Lillard, karşılaşmanın kazanılmasında en büyük paya sahipti.

Damian Lillard Harika İşler Çıkarmaya Devam Ediyor! 61 Sayı ile Dallas'ı Devirdi

Lillard - 61 sayı, 8 asist, 5 ribaund

NBA'de Play-Off inadını sürdüren Portland kritik bir maçtan daha galibiyetle ayrıldı. Dallas Mavericks karşısında Damian Lillard'ın kritik üçlükleri ve ısrarlı mücadelesi sayesinde 134-131'lik galibiyetle ayrılan Portland'da , Lillard 61 sayı, 8 asist, 5 ribaund ile oynarken , Carmelo Anthony'de harika işler çıkardı. Kritik anlarda takımını rahatlatan üçlüklere imza atan Carmelo Anthony 26 sayı , 2 asist 8 ribaund ile oynadı. McCollum'un varlık gösteremediği mücadelede, Hassan Whiteside 8 sayı, 1 asist, 1 Ribaund ile maçı tamamlarken, C.J. Mccollum 39 dakika süre aldığı karşılaşmada 8 sayı 2 asist 4 ribaund ile oynadı.

Doncic ve Porzingis'in Performansı Galibiyete Yetmedi! 

Dallas Mavericks'de Porzingis'in karşılaşmaya çok hızlı başlaması ve art arda bulduğu üçlüklerle takımını sırtladığı görülünce, Portland'ın yenilgiyle ayrılabileceği düşünülse de Porzingis ve Doncic'in harika oyunu da Lillard'ın azmi karşısında yetersiz kaldı. Dallas'ta Doncic 25 sayı 8 ribaund , 10 asistle oynarken, Porzingis 36 sayı 6 ribaund'a imza attı. Tim Hardaway Jr. ise karşılaşmada 24 sayıya imza atarken, 3 asist, 4 ribaund aldı.

Damian Lillard Rekorlara Doymuyor!

Bir önceki maçta 51 sayıya imza atan Lillard, Portland tarihinde art arda iki karşılaşmada 50 sayı sınırını geçen ilk oyuncu olarak kayıtlara geçti.