Son Dakika: MHP'den Mahkum Affı ve EYT Açıklaması

MHP Erzurum Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın 'dan mahkumlara af ve emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili yeni açıklama geldi.

Son Dakika: MHP'den Mahkum Affı ve EYT Açıklaması

Bengü Türk kanalına konuk olan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, mahkum affı ve EYT hakkında konuştu.

Canlı yayında Cem Açıkgöz 'ün sorularını yanıtlayan Aydın, gündeme ilişkin önemli konulara da değindi. Şartlı ceza indirimi ve emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili canlı yayında konuşan Kamil Aydın, bu iki konunun bir günde çözülecek konular olmadığını söyledi ve iki kanun teklifinden de vazgeçmediklerini dile getirdi. Haksız suçlamalara maruz kaldıklarını dile getiren Aydın şu ifadeleri kullandı:

"MHP iktidar çoğunluğuna sahip değildir. Hiç bir kanun teklifimizden vazgeçmedik. Haksız suçlamalara maruz kalıyoruz. Bunu bize yapmasınlar "

BİR GÜNDE ÇÖZÜLECEK MESELELER DEĞİL

MHP Milletvekili Aydın, açıklamasının devamında ise , bu iki kanun teklifinin bir günde çözülecek meseleler olmadığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı: 

"Biz bu konuları parlamentoda çözeceğiz. Bir günde olacak işler değil. "

CHP MİLLETVEKİLİ AÇIKLADI: YENİ KANUN TEKLİFİ GELİYOR

CHP Milletvekili Ayhan Barut, önceki gün Twitter 'dan yaptığı açıklamasında EYT ile ilgili bir kanun teklifi hazırladıklarını ve bu kanun teklifinin Genel Kurula direk geleceğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı: 

"#EmeklilikteYaşaTakılanlar için mücadelemiz sürüyor. Hazırladığımız kanun teklifi doğrudan TBMM Genel Kurulu'na getirilerek 5 veya 12 Şubat'ta yeniden görüşülecek. #EYT mağdurları da 3 Şubat'ta Adana'da toplanacak. Orada buluşmak dileğiyle #MartınSonuBahar #HerkesİçinCHP"

EYT ve mahkum affı hakkında son gelişmelerden haberdar olmak için;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN