MHP Lideri Bahçeli : CHP Suçüstü Yakalanmıştır

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından gündeme ve darbe tartışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

MHP Lideri Bahçeli : CHP Suçüstü Yakalanmıştır

Darbeyi kim aklından geçirirse, sokaklardan, silahlardan ve zorbalıktan iktidar çıkarmayı kim hayal ederse bunun en acıklı bedeline katlanmayı göze alması gerektiğini söyleyen MHP Genel Başkanı, darbe sevdalılarının, demokrasi katillerinin her zaman karşılarında MHP'yi ve Cumhur ittifakını bulacaklarını söyledi.

"TÜRKİYE'NİN İTİBAR VE SAYGINLIĞINA GÖLGE DÜŞÜRME GAYRETİNDEKİLER NAMUSLU VE İYİ NİYETLİ DEĞİLLER"

Kovid-19'a karşı Türkiye'nin itibar ve saygınlığına gölge düşürmeye gayret edenlerin iyi niyetli ve namuslu bir duruş sergilemediklerini söyleyen MHP Lideri, Türkiye ekonomisinin zorlu dalgalanmalara maharetle direnmesi, alınmış kararlı ve ddirayetli tedbirlerin zamanında ve cesaretle devreye alınmasının iç ve dış odakları çılgına çevirmesine neden olduğunu söyledi.

CHP SUÇÜSTÜ YAKALANMIŞTIR

CHP'ye yönelik eleştirine devam eden Bahçeli şu ifadeleri kullandı: CHP'li siyasetçilerin demokrasi harici yöntemlerden medet umarak, 'bir şekilde iktidar değişikliği' görmelerinin tavzih ve tevili milli egemenlik mantığı çerçevesinde imkânsızdır. Darbeci geleneğin siyaset ayağı olan CHP suçüstü yakalanmıştır. Türkiye'de sandık dışında iktidar nasıl olacaktır? Bunu kim ya da kimler yapabilecektir? Cumhur İttifakı'nın bileği bükülmeden, Türk milleti diz çöktürülmeden gayri meşru iktidar gayesi nasıl hayat ve zemin bulacaktır? Her kim darbeyi aklından geçiriyorsa, sokaklardan, silahlardan ve zorbalıktan iktidar çıkarmayı hayal ediyorsa bunun en acıklı bedeline katlanmayı da göze almalıdır. Hayasız ve haksız bir şekilde maske dağıtılmadığından şikâyet eden köksüz CHP sözcülerinin, aslında yüzlerine taktıkları ihanet maskesini dert ve mesele etmeleri siyasi ve ahlaki tutarlılık gereğidir. Cumhur İttifakı yoluna ve Türkiye'ye hizmetine azimle, inançla, imanla devam edecektir. Darbe sevdalıları, demokrasi katilleri her zaman karşılarında Milliyetçi Hareket Partisi'yle Cumhur İttifakı'nı bulacaklardır. Hiç kimse hayale kapılmamalıdır. Hiç kimse yanlış hesap yapmamalıdır. Niyet sahiplerini uyarıyorum, kaosa ve krize oynayanların yatacak, sığınacak, kaçacak yerleri asla olamayacaktır. Nitekim 15 Temmuz'da hainlerin başına gelenlerin mislisi kendi başlarına gelecektir.