MHP'den Öğrenci ve Sicil Affı Çıkışı

Öğrenci affı ve esnafları, işçileri, kredi kartı borçlularını ve memurları ilgilendiren yapılandırma ile sicil affı hakkında TBMM 'de açıklama geldi.

MHP'den Öğrenci ve Sicil Affı Çıkışı

TBMM 'de öğrenci ve sicil affı açıklaması.

TBMM Genel Kurulu ' nun bugünkü toplantısında Libya ile askeri anlaşma ve Baız Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülüyor. İlk kısmın ardındna başlayan görüşmelerde söz alan Baki Şimşek, af bekleyen 500 bine yakın öğrenci olduğunu , bu öğrencilerin seslerinin duyulması gerektiğini ifade etti. 

Öte yanadan kredi kartı borçlularının , esnafların , işçilerin sicil affı beklediğini de söyleyen Şimşek, sözleşmeli işçiler ile kamu personellerine de kadro talebini dile getirdi. 

İşte o açıklama:

"Sayın Başkan, çeşitli sebeplerle üniversitelerden -başarısızlık, kayıt dondurma ya da kendi isteğiyle- kaydı silinen 500 bine yakın öğrenci yeniden okullarına dönmek için bir af bekliyorlar. Bununla ilgili bir çalışma yapılmasını bekliyorum.

Yine, binlerce kredi kartı borçlusu, esnaf, memur, işçi yapılandırma ve sicil affı bekliyor. Bununla birlikte, çiftçiler Ziraat Bankası ve Tarım Krediye olan borçlarına erteleme istiyorlar. Yeni yıla girerken Sayın Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımızca, insanlarımıza yeni bir umut olacak, yeniden hayata bağlanmalarını sağlayacak böyle bir müjde verilirse mutlu olacağız.

Yine, KHK’yle taşerondan kadroya geçen ama ellerinde hiçbir tutar dalı olmayan işçilerimiz ve sözleşmeli memurlarımız kadro bekliyor."

Siz de taleplerinizi aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA