Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun Elini Neden Sıkmadığını Açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün şehit cenazesinde Kemal Kılıçadaroğlu'nun elini sıkmamıştı. Konu ile ilgili ilk açıklama geldi.

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun Elini Neden Sıkmadığını Açıkladı

Bahçeli 'den ilk açıklama

Şehit cenazesinde Bahçeli ile Kılıçdaroğlu arasında soğuk rüzgarlar esti. Selamlaşma sırasında Bahçeli, Kılıçdaroğlu 'na karşı elini cebinden çıkarmadı. 

İdlib şehidi Uzman Onbaşı Halil Çankaya 'nın cenaze töreninde meydana gelen olay sonrası ilk açıklama Devlet Bahçeli 'den geldi. 

Bahçeli 'nin elini cebinden çıkarmaması sosyal medyada ve gündemde geniş yer buldu. Bahçeli 'nin elini neden cebinden çıkarmadığı ise belli oldu.

Milliyet'ten Önder Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında MHP Lideri Bahçeli 'n in Kemal Kılıçdaroğlu' na kızgın olduğunu söyledi.

CHP HDP'LEŞTİ

Böylesine kritik bir süreçte  Kılıçdaroğlu’nun “Türkiye düşmanlarıyla aynı safta” olduğunu düşünen Devlet Bahçeli, CHP’nin gittikçe “birlikte hareket ettiği HDP’ye benzediğini, hatta HDP’lileştiğini” belirtiyor.  Bahçeli, “Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’yi zora sokacak açıklamalar yaparken Esad rejimine yönelik herhangi bir tepki göstermemesini” de sert şekilde eleştiriyor. 

DAHA DA SIKMAM

Edinilen bilgilere göre Devlet Bahçeli, kurmayları ile yaptığı sohbetinde, Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaşmamasının sebebini açıkladı. Kılıçdaroğlu’nun güven vermediğini söyleyen Bahçeli, “Daha da elini sıkmam” diyerek tavrının kesinliği ortaya koydu.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA