MSÜ Harp Okulları Ek Yerleştirme İşlemleri Duyurusu

Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları Ek Yerleştirme işlemleri başladı. MSÜ sınav sonuçları ve son duyurular bu haberimizde.

MSÜ Harp Okulları Ek Yerleştirme İşlemleri Duyurusu

MSÜ'den yapılan duyuruda, 14-18 Eylül 2020 tarihleri arasında ek yerleştirme işlemlerinin yapılacağına yer verilirken, intibak eğitimlerinin planlanan ve etkin olarak icrası için ek yerleştirme işlemlerinin her gününde adaylar, okullar tarafından günlük olarak ya da gün içinde birden faszla bildirilecek boş kontenjanlara yerleştirme yapabilecek.

MSÜ'den yapılan açıklamada, "020-MSÜ Harp Okulları Ek Yerleştirme işlemleri 14-18 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. İntibak eğitimlerinin planlanan zamanda ve etkin olarak icrası ile Harp Okullarının planlanan zamanda eğitim ve öğretime başlayabilmeleri maksadıyla Ek yerleştirme işlemlerinin her gününde adaylar, okullar tarafından günlük olarak veya gün içinde birden fazla kez bildirilecek boş kontenjanlara, Aday Değerlendirme Puanı Sırasına göre sırası gelen aday, tercih önceliğine bakılmaksızın tercihleri arasında boş kontenjanı olan okul bulunması halinde ilgili okula yerleştirileceklerdir. (Ek yerleştirmede; yerleşmesi yapılan adayların, sonraki günlerde (18 Eylül 2020 tarihine kadar) öncelikli tercihlerinde boş kontenjan oluşması, bu adaylara öncelikli tercihlerine yerleşme hakkı vermez.)" denildi.

Sonuçlara göz atmak için adaylar https://msu.edu.tr/Sinavsonuclari.aspx adresini ziyaret edebilir.