MSB Uzman Yardımcısı Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı Taban Puanlar Belli Oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarına alımı yapılacak Uzman Yardımcısı alımı başvuru sonuçları açıklandı.

MSB Uzman Yardımcısı Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı Taban Puanlar Belli Oldu

2021 ve 2022 KPSS puanlarıyla başvuruları alınan Uzman yardımcısı alımı başvuru sonuçları ve taban puanlar belli oldu. Sonuç sorgulama ekranına yazının sonundaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

27 Ekim-27 Kasım tarihleri arasında başvuruları alınan kadrolar için 4 kartı kadar aday sınava girmeye hak kazandı. Mülakat tarihlerinin MSB tarafından paylaşıldığı kadrolar için mülakat tarihleri şu şekilde açıklandı;

Millî Savunma Uzman Yardımcısı: 19 - 23 Aralık 2022

Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcısı: 26 - 30 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte Millî Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sosyal İşler Daire Başkanlığı Eğitim Merkezi'nde (Emniyet Mahallesi, Celal Bayar Blv. 77-A, 06560 Yenimahalle / ANKARA ) hazır bulunacaklardır.

Sınav İçin Götürülecek Belgeler

Adaylar, kendi el yazısı ile yazılmış özgeçmişlerini ve MSB sayfasında örneği bulunan CV'yi doldurarak beraberinde getireceklerdir. (Ayrıca başvuru kılavuzunda sınava gelirken yanında getireceği belgeleri de beraberinde getireceklerdir.) Adayların sınava gelirken belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini de getirmeleri gerekmektedir. Ancak getirilen belgelerin asılları teslim edilmeyecek, adayın kendisinde kalacaktır.

Taban Puanlar

BAŞVURU SONUCU İLAN DETAYI CV ÖRNEĞİ VE BAŞVURU KILAVUZ İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /