MSB Dış Kaynaktan Subay Alımı Başvuruları 14 Şubat'ta Sona Erecek

Milli Savunma Bakanlığı Türk Silahlı Kuvvetleri 2021 yılı Dış Kaynaktan Hukuk Sınıfı Muvazzaf Subay alımı için başvuru işlemleri 14 Şubat 2021 tarihine kadar devam edecek.

MSB Dış Kaynaktan Subay Alımı Başvuruları 14 Şubat'ta Sona Erecek

MSB Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Dairesi Başkanlığı'nın resmi sayfasından yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 2021 yılı dış kaynaktan hukuk sınıfı muvazzaf subay adayı alımı için başvuruların Personel Genel Müdürlüğü resmi sayfasından e-Devlet şifreleriyle alınacağı belirtilirken, ilgili alım için başvuru yapacak adayların başvuru genel ve özel şartlarını dikkatle incelemesi gerektiğinin altı çizildi.  

Dış kaynaktan subay adayı alımı için başvuru sürecine dair ayrıca , "Dış Kaynaktan başvuru yapacak Adaylar ön başvurularını 14 Şubat 2021 (saat 23.59’a kadar) tarihine kadar, https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak çevrimiçi (online) olarak yapacaklardır. Şahsen, posta kanalı ile, dilekçe ile veya diğer şekillerde yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.Adaylar https://personeltemin.msb.gov.tr sitesine girdikten sonra E-devlet şifresi ile başvuru ekranını açacaktır. Ardından başvuru sihirbazı ile ilerleyerek tüm adımları tamamladıktan sonra Tercih Yap ekranına yönlendirilecek buradan ilgili alımı tıklayarak tercih yapacaktır. Tercih işlemini tamamladıktan sonra “Tercihlerimi Göster” butonuna tıklayarak tercihlerini kontrol edecektir. Tercihlerim sayfasında yer alan tercihler adayın kayıtlı tercihleri olup ayrıca birkaydetme işlemi yapmayacaktır. Adayların T.C. Kimlik Numaraları Aday Numarası olarak kullanılacaktır. Başvurunun tamamlanmasını müteakip bütün işlemlerde TC Kimlik Numarası kullanılacaktır." denildi.

Başvuru işlemlerine dair ayrıntılı bilgiye personeltemin.msb.gov.tr adresinden erişim sağlanabilir.