Milli Savunma Bakanlığı’na 338 Personel Alımı Yapılacak - Başvuru Şartları ve Kontenjan Dağılımı

Milli Savunma Bakanlığı'na çeşitli unvanlarda toplamda 338 personel alımı yapılacak.

Milli Savunma Bakanlığı’na 338 Personel Alımı Yapılacak - Başvuru Şartları ve Kontenjan Dağılımı

BAŞVURULAR HANGİ TARİHLERDE YAPILACAK?

Milli Savunma Bakanlığı'na personel alımı yapılacağına dair resmi duyuru geçtiğimiz gün yayınlanmış, ilgili duyuruda personel alımı başvurularının 11 Ağustos 2021,30 1 Ağustos 2021 tarihleri arasında alınacağı kaydedilmişti.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Milli Savunma bakanlığı personel alımı için başvuru yapmak isteyen adayların, başvuru genel şartlarının yanı sıra başvuru özel şartlarını da yerine getirmesi gerekiyor. MSB personel alımına başvurular; resmi internet sayfası üzerinden, e-Devlet şifreleri ile yapılacak.

HANGİ UNVANLARDA ALIM YAPILACAK?

Tabip, diyetisyen, mühendis, kütüphaneci, sağlık teknikeri, hemşire, destek personeli, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ünvanları için özel şartlara MSB personel temin sayfasından erişim sağlanabilir. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELER?

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki genel şartları taşımak, 

b) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve puan almış olmak, 

c) Nitelik tablosunda (Tablo-2) bulunan her bir kadro unvanı için belirlenen niteliklere sahip olmak, 

ç) Süresi içinde başvurmuş ve başvuru belgesi ile birlikte istenen belge ve bilgileri vermiş bulunmak, 

ADAYLARI , İLGİLİ ALIMA DAİR TÜM DETAYLARI BARINDIRAN (ÖZEL ŞARTLAR VE DİĞER HUSUSLAR) KILAVUZA ERİŞİM SAĞLAMAK İÇİN https://personeltemin.msb.gov.tr/AnaSayfa/DuyuruDetay/?prmEncrypt=JXQZxyfuwfuFtuTf-pFFd4IivxqeN2j1Ylt7EAMHFPVl1hjiOhzw9L3B7F4WPPs1GY0tO8sWfVWgqEIUz4glr9IyQHa5Ud6cgxnygbgzxuenVr_f9xxLxkANsExEa7_Z ADRESİNİ ZİYARET EDEBİLİR.