Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 2.970 Astsubay Subay ve Uzman Yardımcısı Alımı Yapıyor

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Genelkurmay Başkanlığı ile 3 Kuvvet Komutanlığına 2 bin 970 askeri personel alımı yapıyor. İşte detaylar…

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 2.970 Astsubay Subay ve Uzman Yardımcısı Alımı Yapıyor

Subay, Astsubay ve Uzman yardımcı kadrolarıyla bünyesine yeni personeller katmaya hazırlanan MSB, yeni ilanlarını yayımlayarak adaylara başvuru sistemini açtı. Toplamda 4 farklı ilanla 2 bin 970 personel alımı yapacağını duyurdu.

Yayımlanan İlanlar

Muvazzaf Astsubay Alımı: 1.870 personel

Muvazzaf Subay Alımı: 967 personel

Hukuk Sınıfı Muvazzaf Subay Alımı: 68 personel

Uzman Yardımcısı: 65 personel

Muvazzaf Astsubay Alımı

Dün yayımlanan ilanla Kara Kuvvetleri Komutanlığı (K.K.K.), Deniz Kuvvetleri Komutanlığı (D.K.K.) ve Hava Kuvvetleri Komutanlığına (H.K.K.) toplamda 1.870 astsubay alım ilanı yayımlandı. Dün yayımlanan ilanla başlayan başvurular 27 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek.

MUVAZZAF ASTSUBAY ALIM DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Muvazzaf Subay Alımı

Milli Savunma Bakanlığı’nın açtığı önemli alımlardan biri de dış kaynaktan muvazzaf subay alımı oldu. Toplamda 967 subay, üç kuvvet komutanlığında istihdam edilmek üzere seçim aşamasına alınacak. Başvurular 13 Kasım 202 tarihinde sona erecek

MUVAZZAF SUBAY ALIMI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Hukuk Sınıfı Subay Alımı

2022 yılı için Hukuk sınıfı iç ve dış kaynaktan toplamda 68 subay alımı gerçekleştirilecek. K.K.K, D.K.K, ve H.K.K.’nda istihdam edilecek bu personeller için başvurular 14 Kasım 2022 tarihinde sona erecek.

HUKUK SINIFI SUBAY ALIMI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Uzman Yardımcısı Alımı

Toplamda üç kuvvet komutanlığı ve Genelkurmay Başkanlığında istihdam edilmek üzere 65 Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Başvuru için 35 yaşını aşmamış olmak gerekiyor. Adaylar başvurularını 27 Kasım 2022 tarihine kadar yapabilecek.

UZMAN YARDIMCISI ALIMI İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /