İlkokul Mezunlarından Sözleşmeli Er Alımı Başvuruları Sürüyor

Kamuya sözleşmeli personel, polis alımı, memur alımı duyurularının ardından geçtiğimiz gün sözleşmeli er alımı da gelmişti. Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfası vasıtasıyla yayımlanan duyuruda, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na sözleşmeli er alımı gerçekleştirileceği, ilgili alıma başvuruların MSB Personel sayfası üzerinden e-devlet şifreleriyle yapılabileceği bildirilmişti. MSB Hava Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı başvuruları 29 Eylül'e kadar sü

İlkokul Mezunlarından Sözleşmeli Er Alımı Başvuruları Sürüyor

İlkokul Mezunlarından Sözleşmeli Er Alımı Başvuruları Sürüyor 

Kamuya sözleşmeli personel, polis alımı, memur alımı duyurularının ardından geçtiğimiz gün sözleşmeli er alımı da gelmişti. Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfası vasıtasıyla yayımlanan duyuruda, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na sözleşmeli er alımı gerçekleştirileceği, ilgili alıma başvuruların MSB Personel sayfası üzerinden e-devlet şifreleriyle yapılabileceği bildirilmişti. MSB Hava Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı başvuruları 29 Eylül'e kadar sürecek. Detaylı bilgi MSB'nin Personel Temin sayfasından alınabilecek.

İLKOKUL , ORTAÖĞRETİM, ÖNLİSANS VE LİSANS MEZUNLARI İÇİN YENİ İŞ HABERLERİ VE GÜNDEMDEKİ SON DAKİKA GELİŞMELERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TÜRKİYE'NİN EN BEĞENİLEN SAYFASINI TAKİP ET. TIKLA VE KATIL.

EN AZ İLKOKUL MEZUNLARINA HAVA KUVVETLERİ'NDE SÖZLEŞMELİ ER OLMA İMKANI

Milli Savunma Bakanlığı Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın en az ilkokul mezunlarından erkek sözleşmeli er alımı için başvuru işlemleri devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin sayfasından geçtiğimiz günlerde yapılan resmi duyuruda, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na sözleşmeli er alımı yapılacağı, ilgili alım için başvuru yapacak adayların 25 yaşını bitirmemiş olması, en az ilkokul mezunu olması, askeri okullardan daha önce ilişiğinin kesilmemiş olması, TSK'da daha önce subay,astsubay, uzman jandarma , uzman erbaş, sözleşmeli erbaş ya da er olarak istihdam edilmemiş olması, kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olması gibi şartları yerine getirmesi gerektiği duyurulmuştu. Başvuru işlemleri Personel Temin sayfası vasıtasıyla e-Devlet şifresiyle yapılabiliyor. Başvuru işlemleri için belirlenen son tarih 29 Eylül 2019 oldu.

GELİŞMELER VE DAHA FAZLASI MSB PERSONEL SAYFASINDAN TAKİP EDİLEBİLECEK

Adaylar, Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı'nın resmi sayfasını ziyaret ederek, sözleşmeli er alımına dair detaylı bilgilendirmeye ilgili sayfadan erişebildikleri gibi, başvuru işlemlerinin ardından gelecek her türlü sınav ve atama duyurusuna erişim sağlayabiliyor.

MSB SÖZLEŞMELİ ER ALIMI DUYURUSU VE BAŞVURU YÖNLENDİRMESİ

1. Adaylar başvuru ekranına E-devlet üzerinden giriş yapacaktır.
2. Giriş yaptıktan sonra başvuru sihirbazı üzerinden ilerleyerek bilgilerim kısmından eğitim, iletişim, askerlik ve diğer istenen bilgileri mutlaka dolduracak ardından Tercih ekranına otomatik olarak yönlendirilecektir.
3. Adaylar eğitim bilgisi alanında eğitim bilgisi ekle butonuna bastıktan sonra eğitim bilgilerini dikkatlice girmelidir.
4. Terhis Belgesinin aslını veya e-Devlet üzerinden alınacak bilgisayar çıktısını getireceklerdir.
5. Askerlik hizmetini yapmamış olan adaylar Askerlik Durum Belgelerini e-Devlet üzerinden temin edebileceklerdir (onaylı olması şartı aranmayacaktır).
6. MSY 33-3 Sağlık Muayene Yönergesi 5.Bölüm 1-a maddesine istinaden;
            a. FYT'ye katılabilmek için tek hekimden (aile hekimi, kurum hekimi vb.) "adayın spor (şınav, mekik ve koşu) yapmasında sakınca olmadığına dair rapor" ve,
            b. "FYT sırasında ortaya çıkabilecek her türlü sağlık problemimde sorumluluk tarafıma aittir" ibaresi bulunan "Muvafakat Yazısı" ile sınava katılacaklardır.
Rapor ve Muvafakat örnekleri kılavuza eklenmiştir.
7. Adaylar başvuru yapmadan önce mutlaka kılavuzu ve başvuru şartlarını dikkatle okumalıdırlar.

Başvuru yapmak için tıklayınız...