Tarım Bakanlığı 2153 Personel Alımında Gençleri Sevindiren Açıklama

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 'den canlı yayında personel alımı açıklaması geldi. Bakan Pakdemirli yaptığı açıklamada,, 2153 personel alımında gençlerin şansını arttırmak için kamuda çalışanların başvurusunu kabul etmeyeceklerini söyledi.

Tarım Bakanlığı 2153 Personel Alımında Gençleri Sevindiren Açıklama

Cnn ekranlarına konuk olan Bekir Pakdemirli 'den 2153 personel alımı açıklaması.

Önceki gün Hakan Çelik 'in sunumu ile ekranlara gelen Hafta Sonu Gündemi adlı programa konuk olan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Tarım Bakanlığına yapılacak 2153 personel alımına değindi ve personel alımına kamuda çalışanların başvuru yapamayacağını söyledi. 

Programın sonuna doğru gelen kadro sorusuna cevap veren Bakan Pakdemirli şu ifadeleri kullandı:

"Merakla beklenen personel alımını zaten açıklamıştık. Genç işsizlerin şansını arttırmak adına belirlenen kadrolarda kamuda çalışanların başvurusunu kabul etmeyeceğiz. Yani yeni eleman alacağız. Amiyane tabirle sıfır eleman alacağız. 

Yani kamuda çalışanları kabul etmeyeceğiz.

KADROLAR

Yani kimi alacağız, 790 Veteriner Hekim, 699 Ziraat Mühendisi , 363 Gıda Mühendisi, 101 Su Ürünleri Mühendisi, 11 Veteriner Sağlık Teknikeri ve 2153 kadrodan oluşan personel alımı yerleştirmesin i tekrar hatırlatalım 15-22 Mayıs tarihlerinde ÖSYM üzerinden yapacağız. 

Bu ihtiyaçlar, bu kadrolar tamamen norm kadronun ihtiyaçlarına göre belirlendi. Herhangi bir kadroyu meslek grubunu ne önceledik ne öteledik. Norm kadrodan gelen ihtiyaç sayısını toplayarak bu rakama ulaştık."

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için: TIKLA KATIL

Açıklama, aşağıdaki videoda 1.00.25 'ten sonra geldi. 

Peki sizce 2153 personel alımı sayısı yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından taleplerinizi yazabilirsiniz.

İLAN GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA