Spor Bakanlığı Kamu Personeli Alımı Başvuru Tarihi Açıklandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 25 kamu personeli alımı başvuru tarihine yer verildi.

Spor Bakanlığı Kamu Personeli Alımı Başvuru Tarihi Açıklandı

Spor Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi açıklandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 8 Ocak 2021 tarihli Resmi Gazete'de bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda Bakanlık merkez teşkilatında istihdam etmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile Gençlik ve Spor Uzmanlığı Yönetmeliği kapsamında 25 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Gençlik ve Spor Uzman Yardımcısı kadrosuna yapılan kamu personeli alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinin (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak.

2- Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren ve yukarıda yer alan tabloda belirtilen öğrenim dallarından veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak.

3- Yarışma sınavının yapılacağı yılın Ocak ayının birinci günü itibariyle otuz beş yaşını doldurmamış olmak.

4- ÖSYM tarafından 2019 ve 2020 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında, yukarıda öğrenim dallarına göre belirlenen puan türlerinden en az 60 (altmış) puan almış olmak.

5- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak.

6- Devamlı olarak görev yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak.

BAŞVURU TARİHİ

İlana başvuru yapacak adayların 8 Şubat 2021 (10.00) - 15 Şubat 2021 (17.00) tarihleri arasında başvurusunu yapması gerekmektedir.  İlan metni için TIKLAYIN