MSÜ ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na Kadın-Erkek Sivil Memur Alımı 2020

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda MSÜ ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. İlan başvuru detayları , özel şartlar ve başvuru sayfası haberimizde. İşte ilan.

MSÜ ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na Kadın-Erkek Sivil Memur Alımı 2020

MSÜ ve Hava Kuvvetleri memur alıyor.

Mili Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puanı ile yapılacak kamu personeli alımında başvuru detayları haberimizde.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

MSB PERTEM 'de yayımlanan ilanda , MSÜ ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine yapılan personel alımında başvuru genel şartlarına şu şekilde yer verildi:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki genel şartları taşımak,

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Atanacağı görevi yapmaya engel sağlık sorunu olmaması,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Erkek adaylar için, sınavın yapıldığı tarih itibarıyla askerlik durumu bakımından; askerlikle ilişkisi bulunmamak (askerlik çağına gelmemiş olmak, ertelenmiş veya muaf tutulmuş olmak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış olmak), (Bedelli askerliğe müracaat eden adaylar başvuru yapabilir.)

- Süresi içinde başvurmuş ve başvuru belgesi ile birlikte istenen belge ve bilgileri vermiş bulunmak,

KADRO DAĞILIMI VE BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

MSÜ memur alımında kadro dağılımı ve başvuru özel şartları şu şekilde;


Hava Kuvvetleri personel alımında kadro dağılımı ve başvuru özel şartları şu şekilde;


Kadın erkek ilana başvuracak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak  için >> TIKLA KATIL

BAŞVURU

İlana başvurular internet üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki bağlantı adresinden müracaatını yapması gerekmektedir.

Başvuru yapmak için tıklayın

İlana başvurular 31 Ocak 2020 gününe kadar devam edecek. Başvuru için yukarıdaki linke tıklayın ve e Devlet şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda , tüm bilgilerinizi eksiksiz şekilde doldurun. Bilgilerinizi güncelledikten sonra tercihlerim kısmından başvurunuzu yapın.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MSB tarafından yayımlanan duyuruda sonuçların 10 Mart 2020 günü açıklanacağına yer verildi. Sonuçlar ve yeni memur, PÖH, JÖH asker astsubay alımı ilanlarından bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN