KPSS 2020/1 ile Ortaöğretim Düzeyinden Şoför, Teknisyen, Aşçı, Hayvan Bakıcısı, Kaloriferci, Sağlık Memuru Alımı Yapılacak

KPSS 2020/1 ile merkezi atama için tercih süreci devam ediyor. ÖSYM'nin resmi sayfasından geçtiğimiz gün yapılan bilgilendirmede, ortaöğretim, önlisans ve lisans mezunlarından mülakat şartsız merkezi yerleştirme ile memur alımı yapılacağı bilidrilmiş, ilgili alım için tercih işlemlerinin 4 Ağustos'ta son bulacağı kaydedilmişti.

KPSS 2020/1 ile Ortaöğretim Düzeyinden Şoför, Teknisyen, Aşçı, Hayvan Bakıcısı, Kaloriferci, Sağlık Memuru Alımı Yapılacak

Adayların, tercihlerini ais.osym.gov.tr adresinden yapabileceğine dikkat çekilen resmi duyuruda, "Adaylar tercihlerini, 23 Temmuz 2020 - 04 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 04 Ağustos 2020 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir. Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2020/1 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir." denilmişti. 

ORTAÖĞRETİM KONTENJAN DAĞILIMI İÇİN TIKLA.pdf

KPSS'ye ortaöğretim düzeyinden giren adaylar için KPSS 2020/1 'de Şoför, Teknisyen, Aşçı , Hayvan Bakıcısı, Kaloriferci ve Sağlık Memuru unvanlarında kontenjan ayrıldığı görüldü. İlgili kontenjanlar için aranılan nitelikler ve diğer işlemler için adaylar ÖSYM'nin resmi sayfasındaki başvuru kılavuzunu dikkatle inceledikten sonra işlemlerini yapabilirler.

Yeni Bekçi alımı, polis alımı, memur alımı, askeri personel alımı gibi alımları takip etmek için TIKLA VE KATIL.