Erdoğan İmzaladı: Adalet Bakanlığı'na 9338 Kamu Personeli Alımı (İKM-Katip-Mübaşir-Hakim-Savcı)

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın imzası ile Resmi Gazete 'de yayımlanan kararnamede, Adalet Bakanlığı 'na açıktan ve kurum içi atama yolu ile yapılacak 9 bin 338 kamu personeli alımı kadrolarına yer verildi.

Erdoğan İmzaladı: Adalet Bakanlığı'na 9338 Kamu Personeli Alımı (İKM-Katip-Mübaşir-Hakim-Savcı)

Adalet Bakanlığı kamu personeli alımı açıklaması.

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında önemli karar yayımlandı. Yayımlanan kararda boş dolu kadro değiikliğine yer verildi. Yayımlanan kararnameye baktığımızda Adalet Bakanlığı 'na yapılacak personel alımına yer verildi. 

Söz konusu karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın imzası ile yayımlandı. 

KADRO DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI

Yayımlanan kararnameye baktığımızda , Adalet Bakanlığı bünyesinde boş bulunan kadrolarda değişiklik yapıldı ve personel alımlarının, kurum içi nakille yapılacak atamalarda yeni kadrolara yer verildi. 

İşte yayımlanan kararnamedeki değişiklik:

9338 PERSONEL VE MEMUR ALINACAK

Yayımlanan kararnameye baktığımızda toplamda 9 bin 338 kadroda değişiklik yapıldığına yer verildi. Yukarıdaki tabloya baktığımızda sol tarafta verilen kadroların sağ taraftaki kadrolarla değiştirildiği , personel alımı kadrolarının sağ tarafta yazan kadrolara yapılacağına yer verildi.

İLANLAR art arda yayımlanıyor. Takip için   TIKLA KATIL

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Adalet Bakanlığı kamu personeli alımı için henüz bir tarih yok. Önceki yıllarda İKM, katip alımları Haziran ayında yapılıyordu. Bu yıl da başvuruların Bayram sonrası başlaması bekleniyor.

İlanlar geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN